≡ Meniu

Samsung AR12JSPFAWKNEU, aparat de aer condiționat de ultimă generație

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12JSPFAWKNEU e ceva mai special deoarece are următoarele: design triunghiular cu finisaj lucios, Virus Doctor+Easy Filter, Fast Cool, control Wifi, Inverter, Smart Check etc. Cu alte cuvinte, aparatul oferă caracteristici speciale destul de utile și care nu sunt prezente la oricare alt model. De aceea, există și acea diferență de preț care o consider justificată. Chiar dacă nu are o capacitate de răcire mare, poate răci la fel de bine ca unul mai mare datorită designului special.

Poate că nu oricine și-l permite, dar nu uitați că există soluții diferite de achiziție și trebuie luat în calcul precum o investiție pe termen lung. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR12JSPFAWKNEU, aparat de aer condiționat de ultimă generație

E evident că nu are o capacitate de răcire/încălzire foarte mare dar pentru mulți e de ajuns – 12000 BTU. Clasa energetică e A++ indiferent că încălzește ori răcește. Filtrul său e unul dintre cele mai avansate variante care există: tip S-Plasma Ion, Easy Filter, Full HD 60, anti-bacterian, anti-alergic, anti-virus. Afișajul e de tip LCD care mi se pare destul de vizibil în comparație cu cele de pe modelele anterioare.

Funcțiile acestui aparat sunt următoarele: ventilare, auto restart, dezumidificare, auto etc. NU sunt la fel de importante ca și funcțiile suplimentare, adică cele care nu le vedeți la unele aparate:  autocurățare, control Wi-Fi, 2 Step Cooling, Smart Saver, Turbo și modul Single User. Aveți posibilitatea să folosiți telefonul pentru a controla aparatul și se poate face de la o distanță destul de mare, iar telecomanda e mult inferioară la acest capitol. Telefonul poate fi folosit și pentru a afișa o problemă a acestui aparat că doar are Smart Check.

Plusuri: are un consum mic de energie, arată bine, e fiabil, oferămulte funcții, ușor de controlat etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Nu prea am ce să-i reproșez acestui model Samsung AR12JSPFAWKNEU, deoarece în acest buget vine cu ce este mai bun pe piață. Bineînțeles, nu e cel mai mare model de pe piață, dar pentru o locuință recomand un așa model. Pentru spațiile comerciale, recomand modele mai ieftine cu funcții standard.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu