≡ Meniu

Samsung AR12KSFHBWKNZE, cu filtru HD antibacterian și Fast Cool

Samsung AR12KSFHBWKNZE e un aparat de aer condiționat dintr-o serie ceva mai avansată deoarece are un filtru Full HD, consum zero în repaus, design elegant, tehnologie Smart Inverter, funcție de răcire rapidă și de autocurățare. Nu cred că v-ar interesa un model cu performanțe mari, cred că mai importante sunt funcțiile oferite dar și tehnologiile care redus consumul. E un aparat care poate fi folosit atât pentru a răci locuința, cât și pentru a o încălzi.

Nu e foarte scump pentru că nu are o capacitate de răcire foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR12KSFHBWKNZE, cu filtru HD antibacterian și Fast Cool

Capacitatea sa e de 12000 BTU care nu e cea mai mare de pe piață dar e destul de bună și face față dacă aveți de răcit un parter. Pentru suprafețe mai mari, alegeți două aparate mici ori unul mare – 24000 BTU. E dotat cu tehnologie Inverter care elimină fluctuațiile de temperatură la utilizare dar nici consumul nu diferă.

O parte din funcțiile sale le știți de la alte aparate similare și nu diferă de la un brand la altul, doar cu nu sunt chiar la fel de multe. La acesta observ că are funcțiile cele mai utile: încălzire, auto restart, dezumificare, fast Cool, Turbo etc. Funcțiile speciale, adică cele care nu le vedeți la orice aparat, sunt cele care contează deoarece veți avea nevoie de ele. Sunt multe motive pentru a alege acest model și nu altul, dar depinde de preferințele fiecăruia. Poate, alții vor un model pe o culoare anumite și nu orice brand oferă o astfel de soluție. Poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor compacte, iar pentru cei ce nu știu, și unitatea externă e inclusă.

Plusuri: performanțe decente, consum redus, multe funcții, filtrează foarte bine aerul, arată bine.
Minusuri: nimic.

Samsung AR12KSFHBWKNZE nu e singurul model, această serie oferă multe alte variante cu performanțe mai bune ori mai mici. Alegerea capacității de răcire se face în funcție de câți metri cubi veți răci. Dar pentru o locuință mică, cel de sus e de ajuns pentru că oricum nu veți răci simultan toate încăperile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu