≡ Meniu

Samsung AR12KSFPEWQNZE, AC clasa A+ cu filtru antibacterian

Samsung AR12KSFPEWQNZE e un aparat de aer condiționat cu o capacitate mare de 12000 BTU și cu o clasă de eficiență superioară (A la încălzire și A+ la răcire). Consumul redus de curent e datorat prezenței inverterului care e o condiție a comercializării AC-urilor în UE.
Modelul acesta e destinat celora care doresc să răcească o suprafață mare cu un consum mic de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat modern care are multe tehnologii incorporate. Mulți întreabă dacă merită să-și schimbe vechiul AC cu unul nou precum acesta, iar răspunsul meu e cu siguranță, da. Acest aparat nu doar consumă mai puțin curent, ci are mute tehnologii utile cum ar fi filtrul Full HD, caracteristica Good Sleep și consumul 0 (zero) în stand by (starea de repaus).

Samsung AR12KSFPEWQNZE, AC clasa A+ cu filtru antibacterian

Capacitatea de 12000 BTU e una ok din punctul meu de vedere și va acoperi o suprafață decentă. Zgomotul e unul nu prea mare deoarece vine cu un nivel de zgomot de 59 decibeli, zgomot valabil pentru unitatea interioară.
Nu consumă mult curent deoarece are clasa A+ la răcire, iar dacă vrei ceva cu A++ atunci aici găsești câteva variante care poate că te interesează.
Nu trebuie să vă pierdeți prea mult cu întreținerea modelului acesta deoarece are Auto Clean, caracteristică despre care putem spune că ține la depărtare mirosul neplăcut și microbii.
În cazul în care veniți acasă și e foarte cald atunci există Turbo Cooling care vă ajută să ajungeți la temperatura dorită.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă prea mult, fiabilitatea ridicată, prezența învelișului antibacterian și consumul mic de curent. Fiabilitatea aparatului poate fi crescută prin extinderea garanției la mai mult aici.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vreți un aparat de aer condiționat pentru camera de zi atunci acest model ar fi recomandarea mea întrucât nu doar arată bine, ci e și unul care se integrează perfect acolo unde îl amplasezi.
Pe timp de noapte te va ajuta să dormi mai bine mulțumită modului de noapte (Night mode).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu