≡ Meniu

Samsung AR12KSWSBWKNZE, AC cu WiFi și Easy Filter

Samsung AR12KSWSBWKNZE e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU pentru cei care vor un aparat modern și cu consum redus de curent. Are integrat un filtru avansat și are un consum de curent foarte mic tip A++. Dacă vreți să faceți rece rapid atunci o să vă sară în ajutor funcția Fast Cool care scade temperatura într-o perioadă scurtă de timp.
Un model precum acesta e unul nu doar performant, ci și aspectuos deoarece are un design special în comparație cu alte modele de pe piață. Forma triunghiulară îmbunătățește performanțele… după spusele producătorului.

Aparatul economisește energie prin inverter, dar și prin Single User Mode. Acest mod presupune că aparatul utilizează mai puțin din capacitatea compresorului.
Vine cu Virus Doctor și Easy Filter, adică cu două lucruri care elimină diferite lucruri periculoase ori deranjante din aer, iar aerul va fi sănătos și curat.
Poate fi utilizat prin intermediul Wi-Fi Control, dacă aveți un telefon inteligent și aplicația aferentă. Controlarea se face și normal prin telecomandă, iar acest mod de utilizare e cel mai simplu.
Din păcate nu vine cu kit de instalare inclus, lucru caracteristic aparatelor premium.
În cazul în care se întrerupe curentul, acest aparat are caracteristica Auto Restart așa încât să nu trebuiască să îl repornești manual.
Pe timp de noapte acest model are Night Mode care e special optimizat pentru silențiozitate așa încât să poți dormi liniștit.

Samsung AR12KSWSBWKNZE, AC cu WiFi și Easy Filter

Pentru achiziția acestui model ar fi că e premium, că vine de la un brand bun, filtrul complex, multitudinea de funcții și garanția îndelungată.
Contra achiziției nu ar fi ceva de spus. E un model care este în tendințe și vine doar cu lucruri utile.

Deci, dacă te interesează un aparat de aer condiționat care să nu coste exagerat și care să aibă integrate o sumedenie de lucruri atunci acest model ar fi o recomandare de la mine.
Sunt mulți care trec cu vederea filtrul aparatului, dar eu consider că e al doilea cele mai important lucru după eficiență energetică. E important să beneficiem de un aer curat, nu doar de consum redus de curent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu