≡ Meniu

Samsung AR18FSFPDGMNEU, aparat de aer condiționat cu 18000 BTU

Modelul Samsung AR18FSFPDGMNEU e unul care iasă în evidență deoarece are o putere mare de răcire, consum zero în standby, filtru HD, strat protector antibacterian, răcire Turbo, curățare automată, dezumidificare și multe alte caracteristici speciale. Nu e vorba de un aparat foarte ieftin sau mai bine zis, nu e vorba de o serie oarecare. Poate ați observat că tehnologiile incorporate sunt mai numeroase la modelele acestui brand și, cu siguranță, sunt de folos indiferent pentru ce vreți să-l folosiți.

Mi se pare genul de aparat care-l puneți într-o locuință, iar pentru un spațiu comercial aș recomanda ceva ieftin și puternic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR18FSFPDGMNEU, aparat de aer condiționat cu 18000 BTU

Puterea sa e foarte importantă atunci când nu vă gândiți să luați două astfel de aparate deoarece trebuie să și facă față. Acesta mi se pare mai mult decât suficient deoarece are o putere de 18000 BTU. Pentru cei ce nu știu, puterea unui astfel de aparat e cuprinsă între 9000 și 24000 BTU. Bineînțeles, puteți lua două modele de 9000 BTU în locui unui de 18000 BTU dacă spațiu e împărțit și vreți să economisiți energie (dacă nu vreți să răcească tot aerul în același timp).

Filtrul său mi se pare o alegere bună deoarece e mai avansat și poate filtra bine aerul – 3 Care. Tehnologia Inverter e și ea foarte importantă deoarece elimină fluctuații de energie și astfel nici variațiile de temperatură nu mai sunt prezente (astfel atmosfera din interiorul locuinței e mai plăcută).

Pe partea de funcții are: ventilare, încălzire, auto restart, dezumidificare, timer, mod sleep/night și funcții speciale (2 Step Cooling, protecție antibacteriană, autocurățare, Turbo, Comfort Cool și Fast Cool). Deci are niște funcții suplimentare pe lângă cele clasice .

Plusuri: are un filtru foarte bun, tehnologia de tip Inverter, design elegant, fiabilitate ridicată, altele.
Minusuri: nu sunt.

Samsung AR18FSFPDGMNEU nu se adresează oricui de aceea are și un preț destul de piperat pentru unii utilizatori, dar în mare, cred că are un preț corect deoarece e mult mai eficient decât cele de 9000 BTU. Acesta poate acoperi un spațiu foarte mare și modele mici sunt pentru cei care au încăperi separate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu