≡ Meniu

Samsung AR18HSFSAWKNEU, aparat AC smart cu clasa A++

Pentru persoanele care vor să se pregătească din timp pentru o vară caniculară recomand modelul Samsung AR18HSFSAWKNEU. Acesta e adresat celora cu un buget mediu înspre mare care vor să răcească eficient o încăpere mai mare. Capacitatea sa e de 18000 btu e una foarte mare, întrecută doar de modelul AR24JSFNCWKNEU, și chiar dacă ne-am fi așteptat la un consum mare de curent trebuie să vă spun că aparatul are un consum mic, lucru dovedit de clasa A++ de eficiență energetică. Această clasă e valabilă pentru răcire deoarece pe partea de încălzire are doar A.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci ne va face o atmosferă plăcută pe timp de vară. Aparatul acesta poate fi utilizat cu succes și pe timp de iarnă pentru a încălzi aerul.

Samsung AR18HSFSAWKNEU, aparat AC smart cu clasa A++

Pe partea de caracterisitici, lucruri în plus față de alte modele ar fi controlul prin wi-fi, consumul foarte mic de curent și multitudinea de funcții. În ziua de azi nu vei mai găsi aparate care să nu aibă inverter, iar acesta are așa ceva. Inverterul/inversorul are rol principal de a economisi energie și astfel se poate economisi până la 50% mai mult decât la modele care nu au această caracteristică.
Alte modele au doar filtre lavabile, însă acest model are unul avansat cu scop antibacterian și antialergic.
Faptul că are wi-fi nu e o invenție precum roata, dar poate că unele persoane îi vor găsi utilitatea dacă sunt persoane care toată ziua stau cu telefonul în mână.

Pro achiziția acestui model ar fi excelentul raport între preț și calitate, că arată bine, că nu are un consum de curent prea mare și multitudinea de funcții.
Contra ar fi că nu are kit de instalare inclus. Cu această ocazie vă recomand să achiziționați un talon de instalare.

Deci, în cazul în care vă interesează un aparat performant pentru crearea unei clime numai bune recomand acest model. Aparatura electrocasnică marca Samsung e una de top, aparatul acesta nefăcând excepție de la această regulă.
Dacă aveți reticențe în a cumpăra ceva de la Samsung atunci trebuie știut că e un brand de top cu sediul localizat în Coreea de Sud.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu