≡ Meniu

Samsung AR18JSFNCWKNEU, aparat cu anti-alergic, anti-virus și anti-bacteria

Aparatul de aer condiționat Samsung AR18JSFNCWKNEU e unul dintre cele mai avansate modele de la acest brand, de aceea are și un preț ceva mai mare. Nu are o capacitate de răcire extrem de mare dar e de ajuns, iar diferența o fac funcțiile speciale. Pentru cei care vor un aparat pentru acasă și sunt mai sensibili, e nevoie de un model special cum e cel de jos. Oricum, nu cred că există ceva mai bun pentru ei și pentru o locuință modestă e satisfăcător. Designul e destul de plăcut iar acest brand oferă cam ce e mai bun pe piață.

Puteți alege acest model chiar și cu instalare, adică nu mai trebuie să căutați o firmă autorizată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR18JSFNCWKNEU, aparat cu anti-alergic, anti-virus și anti-bacteria

Unele variante oferă oferă o capacitate de răcire egală ci cea e încălzire, dar la acesta nu e la fel. Adică capacitatea de răcire de 18000 BTU e mult inferioară celei de încălzire – 20000 BTU. Astfel clasele de eficiență energetică sunt diferite – A++ la răcire și A la încălzire. Are filtre foarte bune – Easy Filter, Full HD 60, Anti-Bacteria, Anti-alergic și Anti-virus. Acestea nu sunt prezente pe orice model de la acest brand ori de la altul.

Are un motor de tip Inverter, de aceea are și un consum redus de energie. Puterea de încălzire e de maxim 1660 W, deci poate fi folosit pentru a încălzi locuința dar funcționează precum o aerotermă. Ca și funcții are: ventilare, încălzire, auto restart, dezumidificare, sleep/mod noapte, auto și altele. Un model ieftin nu are atâtea dotări avansate iar funcțiile unui aparat simplu sunt destul de standard.

Plusuri: numărul mare de funcții, ușor de folosit, fiabil, performant, răcește dar și încălzește decent.
Minusuri: nu e chiar ieftin

Decât să vă luați două aparate ieftine, mai bine alegeți unul performant și mai dotat. De cele mai multe ori caracteristicile speciale (funcțiile), sunt utile chiar dacă inițial veți spune că sunt doar în plus. Samsung AR18JSFNCWKNEU e o alegere excelentă iar dacă vreți mai multă performanță, aveți posibilitatea să luați două astfel de modele ori cu capacitate de 12000 BTU.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu