≡ Meniu

Samsung AR24HSFSAWKNEU, AC Smart cu 24000 Btu

În cazul în care ai un buget mare și dorești un aparat de aer condiționat premium atunci îți recomand modelul Samsung AR24HSFSAWKNEU. Vine cu capabilități Smart (poate fi controlat prin telefon), are un consum de curent foarte mic și nu are kitul de instalare inclus, dar arată bine și talonul de instalare costă puțin. Eu recomand talonul instalare standard în 5 zile lucrătoare deoarece e ceva mai ieftin spre deosebire de cel de 3 zile.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat bun din toate punctele de vedere. E eficient din punct de vedere al consumului, dar și al răcirii. Vizual nu pot spune că deranjează, lucru sesizabil din imaginea de alături.

Samsung AR24HSFSAWKNEU, AC Smart cu 24000 Btu

Clasa de energie de răcire e A++, deci putem spune că e un aparat cu un consum mic, consumul fiind de 2,06 kWh la răcire. Asta trebuie mulțumit în parte și Inverterului deoarece o astfel de componentă poate reduce consumul de curent până la jumătate. Consumul de curent pe timp de noapte e ceva mai mic deoarece aparatul e dotat cu Sleep mode.
Filtrul din dotare e unul simplu anti alergic și anti bacterian.
Fiind dotat cu funcția de autocurățare nu pot spune că e un aparat greu de întreținut. Această funcție e una întâlnită și la alte aparate, deci nu e ceva unic.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand ok, că are posibilitatea de a fi controlat prin telefon, zgomotul redus al unități interioare (asta depinde și de treapta de viteză), eficiența energetică.
Contra ar fi prețul cam mare, dar eu zic că merită, fiind un aparat destinat celora cu un buget peste medie și care vor să răcească o cameră mai mare.

De final pot spune că acest aparat e o capodoperă a anului 2015 care-ți va face mai plăcută vremea de afară. Poate fi utilizat pe timp de iarnă, dar și de vară. Pe timp de iarnă poate încălzi așa încât să nu vă fie rece.
Precum aparatele de anul trecut și acesta e unul cu un design în formă de triunghi care asigură o răcire puternică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu