≡ Meniu

Samsung AR24JSFNCWKNEU, AC clasa A++ cu filtru performant

Samsung AR24JSFNCWKNEU este un aparat de aer condiționat premium cu o capacitate de 24000 BTU care se adresează în special celora cu încăperi mari și care vor un aparat foarte bun. Ziceam în titlu că are un filtru performant, iar acest lucru te va ajuta în sensul că aerul va fi foarte proaspăt.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă 24000 Btu sunt prea puțini pentru tine atunci aici găsești modele și mai capabile. În opinia mea un astfel de aparat e foarte bun și nu e nevoie să investiți în unul cu o capacitate mai mare.

Samsung AR24JSFNCWKNEU, AC clasa A++ cu filtru performant

În ziua de azi e foarte bine să te orientezi înspre aparate care au un consum de curent minim, deci clase de eficiență energetică cât mai bune. Modelul acesta are clasa A++ pe partea de răcire și A la încălzire. Deci, aparatul acesta o să vă fie de mare ajutor pe timp de vară cât și iarnă.
Filtrul e unul multiplu anti alergic, anti virus și anti bacteria. Bacteriile sunt răspunzătoare pentru mirosurile urâte, iar prezența unui astfel de filtru ne va ajuta foarte mult în a menține o cameră curată. În comparație cu alte modele acesta are un filtru foarte complex, cele ieftine având doar un filtru simplu de tip lavabil.

Pentru achiziția unui astfel de model ar fi că e ușor de folosit, nivelul de zgomot scăzut (acesta depinde și de treapta de viteză aleasă precum și de cât de cald e), că are garanție extensibilă și multitudinea de funcții. Printre funcțiile utile aș menționa modul de noapte care optimizează parametrii de funcționare în funcție de necesitățile pe timp de noapte.
Contra ar fi prețul ușor crescut. Oricum, e o investiție într-un aparat de îndelungă folosință.

De final pot spune că modelul acesta e unul foarte bun pentru persoanele cu un buget ceva mai mare. După cum ziceam mai sus, investiția în acest aparat e una inspirată deoarece aparatul acesta vă poate ține chiar și 10 ani.
Recomand ca instalarea aparatului să se facă de persoane autorizate, iar acest lucru se poate realiza prin intermediul acestui talon.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu