≡ Meniu

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW, mașină cu control WiFi și consum redus

Mașina de spălat numită Samsung Crystal Blue WW10H9600EW pare a fi una dintre cele mai avansate modele de la acest brand și cred că intră în categoria Premium. Face parte dintr-o serie destul de specială de aceea are și o mulțime de dotări neobișnuite. Costă cam cât două sau trei mașini de spălat, depinde la ce mașini ne referim. Nu cred că ar trebui să uitați de un eventual uscător de rufe deoarece nu toți avem loc și timp pentru uscarea rufelor. Dacă acest brand nu oferă unul, se poate alege unul de la un brand la fel de experimentat.

Alternativele sunt multe deoarece e vorba de un buget mare și poate că vă doriți ceva mai ieftin de la același brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW, mașină cu control WiFi și consum redus

Încărcarea e frontală și e de maxim 10 kg și nu orice mașină are astfel de performanțe. Panoul de control e simplificat deoarece are un singur ecran care e tactil și total se poate seta cu o singură mână. Chiar și la capitolul centrifugare impresionează deoarece are 1600 RPM, adică rufele vor fi stoarse foarte bine. Cu o clasă energetică atât de bună, mașina are un consum redus, dar poate fi spus și invers. Programele de spălare sunt următoarele: Quick wash, lenjerie, bumbac, lână, delicate, Favorite Cycle, culori închise etc.

Funcțiile speciale sunt destul de interesante la acest model: sistem reducere zgomot și vibrații, Auto Optimal Wash, Super Eco Wash, blocare butoane. Tehnologiile sunt la fel de importante precum restul dotărilor: Motor Digital Inverter, auto-dispenser detergent și balsam, ecran cu touch și control WiFi cu smartphone-ul. Mie mi se pare destul de compactă pentru ce dotări și ce performanțe are, adică are o lățime și adâncime de 60 cm.

Plusuri: destul de compactă pentru performanțele sale, panou de control de ultimă generație, ușă mare, consum mic, multe tehnologii automate.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung Crystal Blue WW10H9600EW nu se adresează oricui deoarece aveți nevoie de un buget destul de mare pentru a o achiziționa. Pentru cei interesați am pus prezentarea de mai jos și veți observa o parte din funcțiile sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu