≡ Meniu

Samsung Crystal Blue WW12H8400EW, model clasa A+++ cu 12 kg

Samsung Crystal Blue WW12H8400EW e un electrocasnic deosebit de eficient și cu o capacitate extremă, motiv pentru care se adresează familiilor mari ori celora care vor ceva bun pentru o pensiune. Datorită capacității mari o să spălați mai rar, iar asta înseamnă mai mult timp liber.
Evident că are integrată tehnologia Eco Bubble care te va ajuta să economisești curent atunci când speli rufe nu prea murdare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă ireproșabil în orice situație.
Vizual nu arată rău, lucru sesizabil din imaginea de alături. Normal că o să ocupe ceva mai mult loc deoarece are o cuvă foarte mare, dar sunt sigur că aveți un loc unde să o țineți așa încât să nu deranjeze.

Samsung Crystal Blue WW12H8400EW, model clasa A+++ cu 12 kg

Modelul WW12H8400EW e unul care are o capacitate de 12 kilograme, iar clasa de eficiență energetică e A+++ așa încât să facem economii la energie electrică.
Modelele din seria WW8000 au tehnologia VRT Plus care te ajută să speli silențios. Tehnologii similare le întâlnim și la alți producători și mă bucur că se copiază lucrurile bune.
Are și funcția Eco Drum Clean care are rolul de a menține interiorul curat.
Vine cu o ușă mai mare așa încât să puteți băga hainele mai ușor, iar deschiderea e una largă. Descărcarea aparatului se realizează destul de ușor tot din cauza acestei uși.

Pentru achiziția unui astfel de electrocasnic ar fi viteza de centrifugare de 1400 rotații, capacitatea mare de încărcare de 12 kilograme, că are un consum mic de curent (clasa A+++) și Eco Bubble.
Singurul minus ar fi costul. La prima vedere costă mult, dar o să vedeți că pe parcursul utilizării vă veți recupera banii. 😉

Deci, dacă te interesează o mașină care să arate bine, să spele eficient și care să nu coste mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece vine cu o garanție de 2 ani, iar la nevoie poate fi extinsă la mai mult. Extinderea garanției e valabilă doar la anumiți vânzători… în special la cei mai vechi în branșă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu