≡ Meniu

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE, model clasa A+++ cu Inverter

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE e o mașină de spălat rufe care vine cu o capacitate de încărcare extremă de 12 kilograme așa încât să o puteți folosi la spălarea unei cantități foarte mari de haine. Astfel, acest model e unul care se adresează în special pensiunilor și localurilor.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care vine cu clasă de eficiență energetică A+++ și 1400 rotații pe partea de centrifugare. Ca design împrumută multe elemente ale generației 2016, iar utilitatea ușii suplimentare rămâne de văzut. Samsung a venit în plus cu o ușă pentru cei care uită să pună o haină și vor să o pună în mașină fără a opri aparatul.

Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE, model clasa A+++ cu Inverter

Vine cu caracteristici de generație nouă cum ar fi rezistență ceramică, motor de tip inverter și ușiță suplimentară AddWash.
La o capacitate de încărcare de 12 kilograme vine și cu 1400 rotații care sunt suficiente pentru a stoarce și spăla eficient.
În numele produsului e prezentă și denumirea Add Wash, iar asta presupune că aparatul e unul dotat cu o ușă mică utilă în cazul în care uiți să bagi niște haine.
Are și un sistem de monitorizare al erorilor care poate fi vizionat și pe smartphone, dar mai multe detalii pe această temă găsiți în manual.
Vă dați seama că dimensiunile sunt unele mari și de aceea e de recomandat să aveți și un spațiu unde să o puneți.

Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model ar fi că poate spăla multe haine, consumul redus de curent, că e ușor de depanat și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

În ziua de azi mașinile de spălat sunt tot mai inteligente și te vor ajuta să economisești bani prin faptul că sunt economice. O clasă de eficiență energetică A+++ e una corectă pentru acest model, iar în acest fel o să ai economii impresionante de curent.
Panoul de comandă e unul modern, iar acest lucru se poate vedea din imaginea de mai sus. Pe ecran e afișată durata programului precum și alți parametri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu