≡ Meniu

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE, model 1400 rotații cu motor Inverter

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE e un model clasa A+++ care poate spăla o cantitate mare de 8 kg de rufe într-un timp scurt. Vine cu caracteristica Add Wash, adică cu o ușiță suplimentară pe care se pot pune diverse haine fără a întrerupe ciclul de spălare.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat modern cu Eco Bubble și multiple alte caracteristici utile. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că e un model cu un panou de comandă clasic cu iluminare LED.

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE, model 1400 rotații cu motor Inverter

E un model cu suport pentru 8 kilograme de rufe care pot fi spălate cu resurse minime în programe specifice. Având 1400 de rotații pot spune că va centrifuga bine hainele și la final acestea vor fi și bine stoarse.
Caracteristicile speciale ale aparatului sunt AddWash și EcoBubble, iar legat de motor și rezistență trebuie spus că are Ceramic Heater și motor Inverter așa încât să putem spune că e un aparat foarte rezistent.
Mașina SAMSUNG WW80K5410UW/LE vine cu un număr de 14 programe pentru diferite tipuri de țesături.
Pentru a nu pierde tipul cu depanarea în cazul în care acest model are probleme există sistemul Smart Check. Acesta permite o depanare rapidă cu ajutorul telefonului.
Ușa e una care arată bine fiind de tipul Crystal Gloss, iar aceasta are una mai mică pentru rufele care le uitați.
Altă funcție ar fi cea Bubble Soak, iar tamburul e unul Diamond Drum așa încât să aibă grijă de hainele delicate.
Nu e un model slim, însă are niște dimensiuni reduse de 60x85x55cm (LxÎxl cm).

Printre lucrurile pozitive la acest model ar fi consumul redus de curent, că are multe programe, că e un aparat silențios și fiabilitatea ridicată (siguranța în utilizare e bună deoarece e realizat din piese durabile).

Deci, dacă vrei un model care să poată spăla o cantitate mare de rufe cu un consum redus de curent atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Modele similare ar fi aici, iar ceva cu o capacitate superioară ar fi WW12K8412OW/LE.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu