≡ Meniu

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE, model 8 kg, clasa A+++

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE e un aparat electrocasnic premium care se adresează celora interesați în a economisi bani pe termen lung și în a spăla hainele fără a distruge țesătura.
Modelul acesta se adresează celora interesați de un aparat pentru spălarea unei cantități mari de rufe și care să fie eficient energetic.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, având integrate multe tehnologii utile cum ar fi Eco Bubble, Bubble Soak etc și AddWash (care e reprezentată prin o ușiță mică utilă în cazul în care dorești să pui rufe uitate, iar mașina spală deja).

Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE, model 8 kg, clasa A+++

Spre deosebire de alte mașini aceasta vine cu VRT Plus care are rol de a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul spălării. Aceasta presupune că aparatul are un senzor 3D pentru a menține tamburul în echilibru. În acest fel se obține un nivel de zgomot la spălare de 52 decibeli care e sub nivelul altor modele.
Pentru un consum de curent redus acest model e unul dotat cu motor inverter. Astfel, clasa de eficiență energetică e A+++ și acest lucru se va vedea în facturile la curent.
Pe lângă cele 15 programe acest model are și un program rapid util la spălarea hainelor nu prea murdare.
În ciuda faptului că acest model are 8 kilograme, dimensiunile sunt cele normale pentru o mașină cu încărcare frontală. Datorită acestui lucru nu trebuie să găsim un loc special.
Mulțumită faptului că are 1400 rotații ca centrifugare acest model are clasa A de eficiență la centrifugare. În felul acesta aparatul va spăla mai bine, iar hainele vor fi mai stoarse.

Pentru achiziția acestui model ar fi posibilitatea de control smart (prin intermediul unui telefon pot fi diagnosticate anumite probleme ale aparatului), consumul redus de electricitate, că are un nivel de zgomot scăzut și capacitatea mare de încărcare de 8 kilograme.
Contra nu ar fi vreun aspect deoarece e un aparat ok.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat în a spăla până în 8 kilograme de rufe atunci acest model ar fi recomandarea mea. O să poți să folosești această mașină la o pensiune ori un local deoarece în aceste cazuri trebuie să speli mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu