≡ Meniu

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE, mașină de spălat neagră

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE face parte, evident, din noua generație de mașini de spălat care oferă o caracteristică în plus – Add Wash. Aceasta e ideală pentru cei care uită anumite rufe și nu vor să întrerupă ciclul de spălare. Se poate observa acea ușă în ușă de mai jos sau în clipul de la final. Dacă nu vă place dintr-un motiv anume, vă recomand un model mai ieftin sau mai scump (depinde ce vă place).

Mașinile de spălat din segmentul premium sunt cele mai bune din toate punctele de vedere, însă nu toate sunt la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Eco Bubble AddWash WW90K6414QX/LE, mașină de spălat neagră

E destul de clar că are încărcare frontală doar că mai are ușa specială Add Wash. Aceasta spală maxim 9kg de rufe, centrifugarea maximă e de 1400 RPM iar clasa de eficiență energetică e A+++. În funcție de programul de spălare ales, acele specificații tehnice pot să difere (centrifugare și capacitate de încărcare mai mici). Are un panou de control destul de reușit deoarece nu are multe butoane și ecranul LED afișează cele mai utile informații.

Programele sale sunt suficiente: prespălare, baby care, clătire + centrifugare, super Eco Wash, mătase, bumbac, sintetice și delicate. Pe partea de tehnologii/funcții speciale, mașina de sus are: AddWash, EcoBubble, încălzitor ceramic și motor de tip Inverter (durată de viață mai lungă, nivel de zgomot redus, consum redus). Dimensiunile sale sunt următoarele și mi se par destul de acceptabile pentru ca mașina să poată fi pusă în bucătărie sub blat: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 55 cm adâncime.

Plusuri: dimensiuni reduse, design modern, Add Wash, fiabilă, motor Inverter, multe programe de spălare etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung WW90K6414QX/LE e un aparat electrocasnic destul de mare însă pentru ce oferă cred că e destul de compact. Chiar dacă modelul de sus e pe negru, sunt și variante pe alte culori cu specificații diferite. Din păcate aceste mașini nu au uscător incorporat dar nici nu putea fi foarte performant acel uscător. Mai bine, alegeți un uscător clasic pentru că poate usca mult mai multe rufe (are aceeași cantitate ca și uscătorul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu