Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WD90J6410AW/LE, model 9 kg cu uscător incorporat

Samsung Eco Bubble WD90J6410AW/LE e un model care nu doar arată bine, ci care e un aparat 2 în 1 pentru cei interesați să facă economie de spațiu și resurse. Pe lângă faptul că vine cu uscător incorporat are și Eco Bubble plus alte funcții utile.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care face economii impresionante de energie întrucât cu ajutorul Eco Bubble spală hainele la temperaturi scăzute. Poate că la prima vedere pare un preț mare, dar sunt două aparate în unul singur, fiind îmbinarea perfectă dintre uscător și mașină de spălat… e un fel de combină de spălat.

Samsung Eco Bubble WD90J6410AW/LE, model 9 kg cu uscător incorporat

Are o capacitate de spălare de 9 kilograme, iar partea de uscător are o capacitate de 6 kilograme.
Din păcate nu are Add Wash, adică acea ușiță suplimentară pentru adăugarea rufelor în timpul spălării, dar acest lucru nu e unul neaparat negativ.
Aparatul are o garanție standard de 2 ani (există o promoție cu garanție de 5 ani, însă aceasta e una limitată), însă aceasta poate fi mărită la mai mult, iar motorul Digital Inverter e unul cu garanție de 10 ani.
Vine cu tehnologia Air Wash care face a rufele să fie dezinfectate și dezodorizate, iar în acest fel vor avea un miros proaspăt. Această tehnologie presupune că se folosește doar aer încălzit, iar mirosurile și bateriile sunt eliminate fără detergent, substanțe diverse ori apă.
Fiind un model Samsung evident că vine cu EcoBubble, adică cu acea caracteristică care ne ajută să economisim cu până la 70% curent doarece spală cu apă rece.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, că are incorporat uscător, durabilitatea ridicată, numărul mare de programe și componentele rezistente.
Din păcate nu are o ușiță suplimentară pentru adăugare de rufe în timpul spălării, dar acest lucru nu e neaparat unul negativ.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla eficient o cantitate de până în 9 kilograme atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Pentru a vedea mai bine cum arată am pus clipul de alături, iar dacă vrei altceva de genul cu uscător integrat atunci găsești aici alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu