≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W, model clasa A+++ cu 1400 rotații

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W e o mașină de spălat rufe care vine cu 1400 rotații, clasă de eficiență energetică extrem de bună și o capacitate mare de 7 kilograme. Datorită acestor caracteristici modelul de față e unul foarte bun pentru acasă, dar și în scopuri comerciale (la un restaurant mic ori pensiune).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat extrem de bun. Chiar dacă inițial dăm mai mulți bani pe el, pe parcursul utilizării ne recuperăm banii investiți. Ne vor ajuta tehnologii de economisire cum ar fi Eco Bubble, Fuzzy Logic și consumul foarte mic de electricitate.

Samsung Eco Bubble WF70F5E0W4W, model clasa A+++ cu 1400 rotații

Pe partea de specificații acest model se laudă cu o capacitate de 7 kilograme, cu cele 1400 rotații și cu un consum foarte mic de curent.
Eco Bubble reprezintă tehnologia de spălare cu apă rece care ajută la economii impresionante de curent 50% sau mai mult. Iar, Fuzzy Logic e ceva automat care presupune existența unor senzori care monitorizează încărcarea cuvei și în funcție de aceasta adaptează diferiți parametri.
Clasa A+++ e unul dintre cele mai importante lucruri întâlnite la electrocasnicul de față întrucât se obțin economii impresionante de curent. Un alt lucru care ajută la economisire e prezența programului rapid de 15 minute util pentru haine puține ori puțin murdare.
E un aparat durabil, lucru demonstrat de rezistența ceramică (Ceramic Heater). Acest tip de rezistență e întâlnit la Samsung, dar mai noi și alți producători încearcă să furnizeze ceva similar în mașinile lor.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, că are un consum foarte mic de resurse și că vine cu multe lucruri utile.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă vrei să-ți speli rufele cu un aparat premium și cu care să-ți recuperezi banii în timp atunci îți recomand acest model. Din ce am pus alături poți vedea că e un aparat comercializat la nivel internațional, un alt exemplu că produsul e unul de calitate.
Din clipul de alături poți vedea cum arată acest electrocasnic, iar dacă înțelegi engleză atunci videoclipul e un excelent review.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu