≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W, model Slim cu Fuzzy Logic

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W e un electrocasnic destinat celora în căutarea unui aparat cu care să spele rufele eficient întrucât consumul de curent e foarte mic având clasa A+++. Electrocasnicul poate fi utilizat cu succes la un local, la o pensiune, dar și acasă întrucât are o capacitate de 8 kilograme.
Nu te va ajuta să faci doar economii de curent, ci și de apă întrucât vine cu Fuzzy Logic, adică acea caracteristică automată care detectează încărcătura și adaptează resursele în funcție de aceasta.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acesta nu e deloc mare deoarece aparatul are niște lucruri care te vor ajuta să-ți recuperezi banii în timp.

Samsung Eco Bubble WF80F5E2U2W, model Slim cu Fuzzy Logic

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu capacitatea mare de 8 kilograme, cu cele 1200 rotații și multiplele tehnologii care ajuta la economisirea de resurse.
Prezența Eco Bubble te va ajuta să poți economisi curent deoarece spălarea se realizează cu apă rece. Astfel, se fac economii de curent de circa 50%.
Chiar dacă e un aparat mai mare trebuie spus că nivelul de zgomot e unul relativ scăzut de 53 decibeli la spălare. Iar, la centrifugare nivelul de zgomot e de 74 decibeli.
E un aparat foarte rezistent în fața trecerii timpului întrucât vine cu rezistență ceramică și cu alte lucruri pozitive.
Mulțumită celor 1400 rotații puteți spăla rufele eficient, iar uscarea va dura foarte puțin deoarece acest număr mare de rotații vor stoarce bine hainele.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că economisește foarte mult curent și apă, că are o capacitate mare, că poate fi folosit ușor și că are numeroase programe.
Nu sunt motive contra achiziției. Chiar e un aparat care spală extrem de bine, iar mulțimea de funcții chiar că o să vă dea peste cap, într-un sens bun.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine, să nu coste mult și să aibă multiple funcții utile atunci îți recomand modelul acesta. E un aparat de top care incorporează multiple funcții utile, iar faptul că nu ocupă mult loc e un alt lucru pozitiv. Aparatul e unul slim cu o sumedenie de funcții integrate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu