≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, model încăpător cu clasa A+++

Una dintre cele mai avansate mașini de spălat rufe e modelul Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, iar lucrurile prin care se evidențiază față de alte modele ar fi prezența Fuzzy Logic, Eco Bubble și că are o clasă de eficiență energetică foarte bună (A+++).
Se adresează celora care au o familie mare (are capacitate de 8 kilograme) ori celora care vor să economisească resurse, fiind un aparat eficient din toate punctele de vedere.

Nici nu aș putea spune că e prea scumpă deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă inițial costă ceva mai mult, pe parcursul utilizării o să economisiți bani.
Aspectiv se prezintă foarte bine, și din această cauză am pus și imaginea de alături. Poți vedea că e un model de culoare inox și e o foarte bună alternativă la modele albe.

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, model încăpător cu clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care are o capacitate de încărcare de 8 kilograme, multe programe (15 la număr), rezistență ceramică (Ceramic Heater) și Diamond Drum.
Chiar dacă o clasă de eficiență energetică superioară nu pare mare lucru, aceasta o să vă asigure un consum de curent poate chiar și pe jumătate comparativ cu o mașină normală.
Centrifugarea se realizează la 1400 rotații, acest număr fiind necesar deoarece capacitatea e mai mare, iar în cuvă probabil că o să băgați un număr foarte mare de haine.

Pro achiziția unui astfel de electrocasnic ar fi că vine cu multe funcții (Eco Bubble, Fuzzy Logic), că nu costă prea mult, aspectul său plăcut, nivelul de zgomot redus și că are o fiabilitate ridicată.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu o capacitate și mai mare (9 kilograme, de exemplu). Vine și cu lucruri inutile cum ar fi diagnosticarea inteligentă. Chiar nu mă interesează să depanez aparatul și chiar nu înțeleg sensul unei astfel de funcții.

De final pot spune că e un aparat demn de anul 2015 și că e numai bun pentru tine în cazul în care te interesează ceva care să-ți economisească bani în timpul utilizării.
Comparativ cu mașini de la Arctic ori alte branduri o să primești un aparat testat, pe când mașinile de la alți producători poate că vor avea anumite chestii care te vor supăra.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu