≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE, model clasa A+++

Pentru spălarea eficientă a rufelor recomand mașini cu clasa A+++ de eficiență energetică precum modelul Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE. Acesta e un aparat premium dotat cu o capacitate de 8 kilograme, 1400 rotații și Diamond Drum.
Economia de curent e una foarte mare datorită Eco Bubble și optimizării per ansamblu.
Aparatul acesta e unul destinat familiilor mari ori celora care vor să îl folosească în scop comercial la o pensiune ori la un restaurant.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o capacitate foarte mare, motiv pentru care e perfect pentru pensiuni până la familii mari.
Aspectul e unul destul de plăcut, dar nu vine cu nimic deosebit față de modelele anterioare. Cum arată se poate vedea din imaginea de alături.

Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LE, model clasa A+++

Mașina WF8EF5E0W4W/LE de la Samsung e una cu încărcare frontală, dar acest lucru nu înseamnă că ocupă mult loc. Diferite informații legate de spălare pot fi urmărite pe afișajul LCD.
Nu este un aparat prea gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot la spălare de 62 decibeli. La centrifugare are 79 decibeli, dar e ceva diferit și de aceea zgomotul e ceva mai mare.
Mașina va avea grijă de hainele dvs. deoarece vine cu Diamond Drum, lucru care presupune faptul că tamburul are perforații de mici dimensiuni pentru ieșirea apei, iar țesăturile nu se vor deteriora.
Cu ajutorul Eco Bubble mașina face economii de curent de până în 70 procente, dar trebuie știut că e o spălare la temperatură redusă.
Vine cu o mulțime de programe, iar dacă te interesează să speli rapid atunci te va ajuta programul scurt de 15 minute.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, multitudinea de funcții integrate, nivelul de zgomot normal și că vine cu clasa A+++ de eficiență energetică.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează o mașină care să spele bine și cu un consum minim de resurse atunci îți recomand modelul de față. Dacă aveți oarecare reticențe în a achiziționa un produs marca Samsung atunci trebuie să știți că mașinile de spălat ale acestora se află în topul preferințelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu