Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, model clasa A+++ pe alb

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o mașină foarte eficientă energetic deoarece vine cu clasa A+++, iar cantitatea de rufe pe care o poate spăla e una generoasă de 6 kilograme. Datorită acestui ultim lucru aparatul e foarte bun pentru o familie cu 4 sau mai multe persoane.

Modelul Samsung WW60J4060LW/LE vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multe programe printre care se numără programul rapid de 15 minute. Din imaginea de alături se poate vedea că are un panou de comandă modern cu un ecran destul de mare pe care pot fi vizualizate informații de spălare ori de diagnosticare.

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, model clasa A+++ pe alb

Capacitatea aparatului e una de 6 kg, lucru care te va ajuta să speli o cantitate mare de rufe. Consumul de curent nu e unul prea mare deoarece aparatul vine cu clasă A+++ și diferite tehnologii care reduc consumul.
Hainele sunt protejate de tamburul diamond, lucru care face ca rufele să alunece lin în cuvă.
Nu trebuie să vă bateți capul cu menținerea mașinii curate deoarece e dotat cu Eco Drum clean.
Precum alte modele noi și acesta are Smart Check pentru o depanare simplă prin intermediul unui telefon inteligent cu aplicația aferentă instalată.
Petele dificile sunt eliminate cu tehnologia Bubble Soak care ajută la îndepărtarea unei varietăți de pete dificile.
Cu Eco Bubble puteți spăla la rece și în acest fel să economisiți curent. E o tehnologie care permite o economie de 70% prin faptul că se spală cu apă rece.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că economisește foarte mult curent, costul de achiziție scăzut și fiabilitatea ridicată (garanția standard e de 24 luni, dar poate fi mărită la mai mult cu ajutorul serviciului Garanția Plus disponibil la majoritatea magazinelor).
Din păcate nu vine cu caracteristica Add Wash, dar acesta nu e un minus important.

Deci, dacă vrei un aparat care să te ajute să speli rufe cu consum minim de resurse și într-un timp scurt atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu