≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE, spală eficient cu apă rece

Mașina de spălat Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE oferă rezultate foarte bune indiferent de temperatura apei. Are tehnologii destul de multe: Smart Check (depanare simplă cu ajutorul telefonului), tambur de tip Diamond (protejează țesăturile), spălare rapidă, Eco Drum Clean, Bubble Soak (ideală pentru îndepărtarea petelor). Bineînțeles, nu trebuie să uităm de cea mai importantă tehnologie – Eco Bubble, care e prezentă pe multe alte modele deoarece aceasta a fost introdusă de câțiva ani.

Nu e nevoie să fie o mașină foarte scumpă pentru a avea multe tehnologii incorporate, doar că mașinile mai scumpe spală mai mult și au o capacitate de stoarcere mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Eco Bubble WW60J4210LW/LE, spală eficient cu apă rece

Nu-mi plac mașinile de spălat cu încărcare superioară deoarece nu arată la fel de bine și nu sunt oferite de orice brand. Acelea sunt mai scumpe decât cele cu încărcare frontală, ori oferă caracteristici tehnice inferioară. Acest model are următoarele specificații tehnice: capacitate de spălare de 6 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasă de eficiență energetică A+++ (cea mai bună de pe piață). Consumul de energie e foarte mic și nu am ce să-i reproșez la acest capitol.

Un număr generos de programe (14 programe) e un plus pentru orice mașină: rapid, bumbac, sintetice, lână etc. La capitolele funcții și siguranță are următoarele: selector centrifugare, blocare butoane, ecran LED (timp rămas/status program), centrifugare, amânare pornire (numită și programare întârziată). Poate fi pusă oriunde deoarece are o lățime de 60 cm și o adâncime de 45 cm, iar dacă avea o adâncime mult mai mică atunci intra în categoria mașinilor de spălat Slim (înguste).

Plusuri: arată destul de bine, multe programe de spălare, tehnologii numeroase, arată bine, consumă puține resurse și oferă rezultate excelente.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă Samsung WW60J4210LW/LE nu e un model foarte compact dar nici nu putea fi cu atâtea dotări incorporate. Un model prea compact nu e la fel de fiabil ca unul clasic, dar cu trecerea anilor, aceste aparate sunt tot mai mici. Astfel, poate fi pusă sub blat și e foarte important ca să aibă niște spațiu în spatele său pentru alimentare și evacuare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu