≡ Meniu

Samsung Eco Bubble WW60J4260LW/LE, model cu Bubble Soak și clasa A+++

Samsung Eco Bubble WW60J4260LW/LE e o de mașină de spălat disponibilă cu o clasă de eficiență energetică foarte bună și cu o capacitate de 6 kilograme.
Se adresează celora care beneficiază de un buget mediu și care vor un model fiabil de la un brand cunoscut pentru produsele de calitate pe care le comercializează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are un consum redus de resurse. Panoul de comandă e unul simplificat cu o rotiță și foarte puține butoane.

Samsung Eco Bubble WW60J4260LW/LE, model cu Bubble Soak și clasa A+++

Pe partea de centrifugare are 1200 rotații, iar acest lucru e unul avantajos deoarece în acest fel rufele sunt stoarse bine. Consumul de curent e mic întrucât are clasa A+++ de eficiență energetică, fiind cea mai bună clasă de pe mașinile moderne.
Cu ajutorul Eco Bubble spălați la rece și în acest fel se fac economii de curent de până la 70%. Un alt program util e cel rapid de 15 minute care ne va ajuta să spălăm o cantitate redusă de haine care nu sunt așa de murdare.
Nu e un model slim, dar dimensiunile de 85x60x45 cm (ÎxLxA) te vor ajuta să o amplasezi colo unde îți dorești.
În cazul în care aveți o problemă cu aparatul există Smart Check. Acesta e un sistem automat care monitorizează erorile. Puteți folosi acest sistem cu ajutorul unei aplicații smart care citește codul de eroare, în cazul în care există una.

Pro achiziția acestui model ar fi costul mic, că e fiabil, disponibilitatea EcoBubble, consumul redus de curent și că e un aparat ecologic (are integrată tehnologia Eco Drum care menține aparatul curat fără a utiliza substanțe chimice).
Poate că singurul minus ar fi că nu are incorporată o ușiță Add Wash, însă acest lucru i-ar fi crescut prețul.

Deci, dacă ești interesat de un aparat modern care să-ți spele rufele atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu doar că înlătură o varietate de pete dificile, dar spală așa încât să-ți economisească banii (prin facturi mai mici la curent și apă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu