≡ Meniu

Samsung Galaxy S4 Mini i9192 Dual Sim, tel cu 250 lei reducere

Samsung Galaxy S4 Mini i9192 Dual Sim sau Duos e un telefon mobil popular printre cei care au mai multe cartele. Vizual și din punct de vedere al specificațiilor e similar modelului single SIM, iar sistemul de operare e Android 4.2. Poate că veți spune că ați dori să aibă Android 5, dar văzând interfața Samsung S6 pot spune că e mai bine să rămâneți cu 4.2.

Din punct de vedere al costului de achiziție eu zic că e un telefon care merită luat. O să ziceți că vă puteți lua un Allview ori altă chinezărie la juma’ de preț, dar telefoanele Samsung sunt mult superioare deoarece vin cu suport pentru Cyanogenmod, cu hardware mai bun și cu o fiabilitate mult superioară.

Samsung Galaxy S4 Mini i9192 Dual Sim, tel cu 250 lei reducere

Pe partea de specificații se poate lăuda cu suport pentru două cartele, ecran clar (rezoluția e 540×960 în condițiile în care diagonala e de 4.3), procesor Snapdragon 400 cu două nuclee și 1,5 GB RAM. Din punct de vedere al hardware-ului o să vă meargă toate jocurile. Iar, dacă sunteți pasionați de poze atunci trebuie știut că are camera principală de 8 și cea secundară de 1,9.
Poate că sunteți mirați cum de are sistem de operare Android 4.2 și nu 4.4 ori 5.0, iar răspunsul e că e un OS foarte stabil. Recomandarea mea ar fi să rămâneți cu ce OS aveți deoarece astea noi nu sunt mare lucru.

Plusurile unui model precum acesta ar fi stabilitatea, hardware-ul destul de bun, suportul pentru două cartele, că are radio și ecranul cu rezoluție ok.
Contra achiziției acestui model ar fi că nu are procesor quad core.

De final pot spune că acest model de telefon ar fi perfect pentru cineva cu un buget apropiat de 100 lei, iar ediția La Fleur ar fi un cadou numai bun pentru o femeie.
Clipul de alături ne prezintă acest telefon.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu