≡ Meniu

Samsung Galaxy S5, telefon la cel mai bun preț

În momentul de față ai telefonul Samsung Galaxy S5 la cel mai bun preț pe care îl poți primi de la un magazin reputabil. Acest preț e disponibil pentru varianta albă cu 16GB. Cred că știți că acesta e telefonul anului 2014 și că nu are nevoie de reclamă suplimentară. Pe lângă faptul că nu se îndoaie are un sistem de operare stabil, aspect plăcut și hardware la zi. Pe partea de OS nu are Android 5.0, însă din câte am citit cei de la Samsung pregătesc Iconic UX pentru noul Android și asta ar putea să întârzie puțin update-ul la noul sistem. Oricum, această interfață se vrea o alternativă la TouchWiz UX care să fie mai simplă și mai în stil Material Design. Eu sper ca meniurile să rămână negre și același lucru îl sper și de la dailer.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu hardware stabil și cu update-uri la cele mai noi versiuni de Android… telefonul fiind o navă amiral.
Adevărul e că nu ar fi stricat dacă ecranul de 5,1 inci ar fi unul cu rezoluție 2K, în acest moment fiind una 1920×1080 pixeli (Full HD).
Descărcările de pe net se vor desfășura rapid deoarece telefonul are wireless ac și Download Booster (LTE și wi-fi în același timp… pare ceva aiurea, dar na).

Samsung Galaxy S5, telefon la cel mai bun preț

Plusurile unui astfel de model sunt aspectul (chiar dacă mulți consideră că e prea conservator), că e făcut din materiale rezistente, ușurința în utilizare, numărul de aplicații gratuite și aspectul plăcut al meniului.
Din păcate nu vine cu un ecran care să aibă rezoluție mai mare și nici nu vine cu Android 5.

Deci, dacă te interesează un model care să fie în tendințe și considerat cel mai tare telefon atunci acesta ar fi acela. Unii ar zice că iPhone ar fi cel mai tare, dar eu nu sunt de aceeași părere întrucât sistemul iOS nu e chiar așa de personalizabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu