≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab 4 T335, tabletă de 8 inci

Samsung Galaxy Tab 4 T335 e una dintre cele mai ieftine tablete din seria Tab 4. Dacă vă place cum arată și vreți ceva mai performant, atunci cazul să vă îndreptați atenția către seria Galaxy S care e nouă și aduce doar cele mai bune tehnologii de pe piață. Chiar dacă vi se pare scumpă, eu zic că are un preț corect deoarece are cel mai nou Android, 4G, configurația redă orice aplicație, ecranul e HD etc. Tabletele Galaxy S aduc în plus un procesor mai bun, ecran Retina și ceva mai multă memorie RAM. Cu alte cuvinte, Configurațiile unor tablete tind spre cea a unor laptopuri ori desktopuri. În viitor laptopurile vor fi înlocuite de aceste gadgeturi deoarece au o autonomie mai bună dar și dotări sunt acceptabile.

Prețul acestei tablete mi se pare ok iar dacă nu vă place culoarea, puteți alege și pe alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Galaxy Tab 4 T335, tabletă de 8 inci

Procesorul e foarte important dacă vă gândiți la multitasking ori jocuri 3D. E însoțit de o placă video performantă iar dacă vă plac jocurile recent lansate, nu veți întâmpina probleme. Are un Quad Core bun și chiar dacă nu sunteți un pasionat de jocuri, plusul de performanță e binevenit.

Ecranul de 8 inci e unul HD și nu e nevoie de unul 1080p. Puteți viziona clipuri și filme pe acesta, iar memoria de RAM oferă un multitasking bun. Doar tabletele cu mai multă memorie RAM vor primi un upgrade la noul Android – KitKat. Are 16GB memorie internă, cameră principală de 3 MP, cameră frontală de 1.3 MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi, 3G/4G etc.

Plusuri: autonomie foarte bună, Android 4.4 KitKat, configurație bună, design plăcut, GPS și ecran plăcut.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Samsung Galaxy Tab 4 T335 e disponibil în 2 culori iar dacă nu vă place culoarea negră, există și pe alb. În general, culoarea albă scoate în evidență designul și parcă e mai elegant. Jos am pus o prezentare a unei tablete similare, dar există și alte configurații dacă vă interesează ceva diferit. Diferențele de specificații nu sunt multe și de aceea nici prețurile nu sunt așa de diferite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu