≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab E T560, tabletă de 9.6 inci cu Kitkat

Samsung Galaxy Tab E T560 e una dintre cele mai avansate variante de 9.6 inci și care costă sub 1000 lei. E disponibilă în două culori dar pe negru pare mai interesant. Ideea e că prețul e același indiferent de alegere pentru că partea hardware e aceeași. Arată foarte și spațiul de pe ecran e generos pentru a amplasa multe aplicații. Vine cu un pachet de aplicații dar voi puteți instala chiar și ulterior niște aplicații care considerați că vă sunt utile. Nu vine cu accesorii, dar un stand cred că ar fi util pentru orice tabletă mai mare.

Dacă aceasta nu vi se pare destul de bună, atunci cu siguranță veți găsi o tabletă mai performantă dar cu ecran mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Galaxy Tab E T560, tabletă de 9.6 inci cu Kitkat

Procesorul e cea mai importantă componentă și în acest caz e cu patru nuclee și frecvența e de 1.3 GHz. Ecranul are o diagonală neobișnuită – 9.6 inci, dar se poate observa că a fost conceput să poată fi folosit în mod vertical dar imaginea se rotește după bunul plac. Calitatea imaginii e HD dar putea fi mai bună pentru cei care vor mai multe detalii. Multitaskingul e bun cu 1.5 GB RAM și e suficientă memorie pentru versiunea Lollipop.

Pe partea de dotări are: baterie de 5000 mAH, micro USB, ieșire audio, GPS, WiFi ac, bluetooth, două camere foto și altele. Greutatea mi se pare foarte redusă și așa trebuie să fie la un astfel de gadget. Se poate conecta căști wireless la acesta prin intermediul tehnologiei bluetooth și se poate folosi un stand pentru acasă.

Plusuri: design plăcut, baterie suficient de bună, fiabilitate și ecran mare.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

Samsung Galaxy Tab E T560 e o alegere bună și cu siguranță va primi niște upgrade-uri la versiuni mai noi. Clipul de jos se adresează celor care vor să vadă cum arată o astfel de tabletă și cam cât e de mare. Mie mi se pare ușoară, performantă și dotată. Poate că nu poate fi ținută într-o mână precum o tabletă de 8 inci dar imaginea ceva mai mare e bine venită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu