Samsung Galaxy Tab S T705, tabletă cu ecran Retina

Tableta Samsung Galaxy Tab S T705 8.4 e una din noua generație și e vorba de o serie nouă numită Galaxy S. Cu siguranță nu e vorba de un telefon ci de o serie de tablete High-end. Mă refer la faptul că are un ecran Retina, Quad Core, 4G, Android KitKat, 3GB RAM etc. Deci oferă ce e mai bun de pe piață, iar configurațiile acestor tablete se apropie de cele ale laptopurilor. Cu siguranță, multitasking-ul e diferit, sistemul de operare e altul dar poate pe viitor vom vede a și Android pentru PC. Interfața noului Android 4.4 e plăcută și nu diferă cu mult, doar că sunt mai multe opțiuni și aplicații preinstalate.

Dacă vi se pare prea scumpă, atunci alegeți o tabletă Galaxy Tab ori Note iar cele doar cu WiFi sunt mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Samsung Galaxy Tab S T705, tabletă cu ecran RetinaVezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul Quad-Core al acestei tablete e un Snapdragon 800 de 2.3 GHz iar palca video e una foarte bună. Puteți juca orice joc dar și viitoarele apariții. Nu sunt multe filme la calitate Ultra HD, însă ecranul său nu e la fel de mare ca și cel al unui televizor. Puteți să folosiți tablete precum un media player portabil dacă folosiți cablul HDMI.

Ecranul Super AMOLED de 8.4 inci are o imagine 2560 cu 1600 pixeli, deci nu mai e nevoie să măriți imaginea de atâtea ori. La capitolul memorie are un spațiu intern de 16GB, dar utilizabil e ceva mai mic iar 3GB e suficientă pentru orice aplicați. Are o cameră principală de 8MP care filmează decent deoarece are blitz și autofocus. Conectivitatea unei tablete e importantă când nu vreți să o folosiți doar acasă. Are toate tehnologiile necesare 4G, WiFI și bluetooth. O tabletă care are 3G/4G, vine și cu GPS.

E disponibil pe multe culori, dar există și modele similare la care doar codul diferă, dar e vorba de aceeași generație de tablete.

Plusuri: performanțe ridicate, dotările, are Android 4.4 KitKat, destul de portabilă, poate fi ținută într-o mână, autonomie mare, GPS etc.
Minusuri: nu e prea accesibilă.

Când alegeți o tabletă de la acest brand, veți opta și pentru un gadget fiabil. Nu toți producătorii sunt așa de experimentați iar dacă nu aveți un brand favorit, Samsung Galaxy Tab S T705 poate fi următoarea voastră alegere. Un clip poate să vă ajute să faceți alegerea corectă, de aceea vă recomand cel de jos cu modelul pe alb.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu