≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab S T705, tabletă cu ecran Retina

Tableta Samsung Galaxy Tab S T705 8.4 e una din noua generație și e vorba de o serie nouă numită Galaxy S. Cu siguranță nu e vorba de un telefon ci de o serie de tablete High-end. Mă refer la faptul că are un ecran Retina, Quad Core, 4G, Android KitKat, 3GB RAM etc. Deci oferă ce e mai bun de pe piață, iar configurațiile acestor tablete se apropie de cele ale laptopurilor. Cu siguranță, multitasking-ul e diferit, sistemul de operare e altul dar poate pe viitor vom vede a și Android pentru PC. Interfața noului Android 4.4 e plăcută și nu diferă cu mult, doar că sunt mai multe opțiuni și aplicații preinstalate.

Dacă vi se pare prea scumpă, atunci alegeți o tabletă Galaxy Tab ori Note iar cele doar cu WiFi sunt mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Galaxy Tab S T705, tabletă cu ecran Retina

Procesorul Quad-Core al acestei tablete e un Snapdragon 800 de 2.3 GHz iar palca video e una foarte bună. Puteți juca orice joc dar și viitoarele apariții. Nu sunt multe filme la calitate Ultra HD, însă ecranul său nu e la fel de mare ca și cel al unui televizor. Puteți să folosiți tablete precum un media player portabil dacă folosiți cablul HDMI.

Ecranul Super AMOLED de 8.4 inci are o imagine 2560 cu 1600 pixeli, deci nu mai e nevoie să măriți imaginea de atâtea ori. La capitolul memorie are un spațiu intern de 16GB, dar utilizabil e ceva mai mic iar 3GB e suficientă pentru orice aplicați. Are o cameră principală de 8MP care filmează decent deoarece are blitz și autofocus. Conectivitatea unei tablete e importantă când nu vreți să o folosiți doar acasă. Are toate tehnologiile necesare 4G, WiFI și bluetooth. O tabletă care are 3G/4G, vine și cu GPS.

E disponibil pe multe culori, dar există și modele similare la care doar codul diferă, dar e vorba de aceeași generație de tablete.

Plusuri: performanțe ridicate, dotările, are Android 4.4 KitKat, destul de portabilă, poate fi ținută într-o mână, autonomie mare, GPS etc.
Minusuri: nu e prea accesibilă.

Când alegeți o tabletă de la acest brand, veți opta și pentru un gadget fiabil. Nu toți producătorii sunt așa de experimentați iar dacă nu aveți un brand favorit, Samsung Galaxy Tab S T705 poate fi următoarea voastră alegere. Un clip poate să vă ajute să faceți alegerea corectă, de aceea vă recomand cel de jos cu modelul pe alb.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu