≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab S T805, tabletă de 10.5 inci

Tableta Samsung Galaxy Tab S T805 e o alegere bună pentru cei ce vor cel mai nou Android, procesor Quad Core, 4G, fiabilitate și eleganță. Cu siguranță, vor apărea tablete și mai performante dar pentru moment nu e nevoie de mai mult. Acel spațiu intern poate că nu e prea mare dar poate fi suficient cât timp aveți un serviciu de salvarea a fișierelor pe web (gen Dropbox). O altă soluție e un card de memorie ori să optați pentru o variantă de 32GB. Puteți alege chiar și culoarea, sau mai bine zis sunt disponibile două variante (în două culori diferite). Am mai văzut tablete similare și chiar din această serie nouă numită Galaxy S.

Prețul său poate fi comparat cu cel al unui laptop sau desktop, dar nu toate sunt așa de portabile precum o tabletă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Galaxy Tab S T805, tabletă de 10.5 inci

Procesorul e una dintre cele mai importante componente hardware, dr și ecranul mi se pare important și mă refer în special la rezoluția acestuia. Seria Galaxy S oferă procesoare ca Snapdragon 800, ecrane Super AMOLED Ultra HD (numite și Retina), 3G RAM etc. Diagonala ecranului diferă de la un model la altul, iar la acesta e vorba de una de 10.5 inci.

Aceasta suportă carduri de maxim 128GB dar unul de 16GB mi se pare suficient. La capitolul comunicații are tehnologie 3G/4G, Wifi și bluetooth. După cum ați și observat, toate tabletele cu 3G au și GPS, deci puteți să le folosiți ca și sistem de navigație (dacă vreți offline, atunci e nevoie de un program de navigație). Autonomia de lucru e foarte mare dar nu are sens să vă oferă cifre deoarece ține de cum folosiți tableta. Are Android v4.4.2 KitKat preinstalat și cu siguranță veți primi și alte upgrade-uri software.

Plusuri: are cel mai bun Android de la ora actuală, ecran Retina, performanțe mari, multitasking, GPS, 4G, cameră foto principală performantă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung Galaxy Tab S T805 e alternativa perfectă la un laptop deoarece e mai ușoară și poate să facă cam același lucruri (depinde de aplicațiile folosite, pentru că sistemul de operare diferă). Dacă nu ați văzut cum arată acesta, vă invit să vizionați clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu