≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite, tabletă ieftină și cu autonomie mare

Tableta Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite e una cu ecran destul bun dar cred că putea fi și mai bun. E disponibilă în două culori dar pe negru pare să fie alegerea corectă deoarece se asortează cu orice acea culoare. Acest brand oferă multe soluții și toate oferă o baterie foarte bună. Tabletele de la alți producători nu oferă o autonomie generoasă.

Alternative sunt tabletele cu Android 5.0 adică cu ultima versiune dar nu e nevoie de mai mult dacă o vreți doar pentru conținut multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite, tabletă ieftină și cu autonomie mare

Procesorul acestei tablete e un Quad Core decente deoarece are o frecvență de 1.3 GHz iar placa video e corespunzătoare. Ecranul său e unul de 7 inci cu imagine de tip 600p. Nu are o imagine HD și ar fi fost bine să fi avut atâta. Memoria RAM e una de 1 GB și multitaskingul e bun pentru Android. Windows-ul cere cel puțin 2GB dar și versiunile de Android mai noi cer un hardware mai bun. Spațiul de stocare e de 8GB însă ar fi nevoie de mai mult deoarece spațiul utilizabil e mai mic (sistemul e pe aceeași memorie).

Dotările sale sunt următoarele: cameră web, cititor de carduri, suport media decent (oferit de sistemul de operare), sistem audio bun, bluetooth, WiFi și 3G. Prin WiFi viteza de transfer a datelor e mai bună și pentru modemul 3G e nevoie de cartelă SIM cu abonament. Autonomia maximă e de 9 ore dar aceasta nu e la fel deoarece trebuie ținut cont de setările alese sau ce aplicații folosiți. Porturile acestei tablete sunt micro USB (transferul datelor și încărcarea tabletei) și ieșire audio. E ușoară și e normal să fie așa deoarece are un ecran mic. Doar tabletele mai mari sunt grele iar unele pot veni și cu stație de andocare de tip tastatură.

Plusuri: are Android 4.4 KitKat, procesor Quad Core, conectivitate 3G, autonomie de 9 ore etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung Galaxy Tab3 T116 Lite e o tabletă destul de reușită și care poate fi destul de utilă atunci când vreți să accesați rapid o pagină sau să verificați mailul. Bineînțeles, poate fi folosită și pentru multe alte lucruri. Funcționalitatea ridicată e dată de sistemul de operare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu