≡ Meniu

Samsung I9515 Galaxy S4 4G Value Edition, smartphone bun

Update 1.11.2014
Galaxy S4 VE pe alb e disponibil cu o reducere de 270 lei aici.

Samsung I9515 Galaxy S4 4G Value Edition e un telefon apărut de curând pe piață și vine ca o alternativă la Samsung I9505 GALAXY S4. Poate că vă întrebați cu ce vine în plus acest VE, iar răspunsul ar fi că are Android 4.4 (Kit Kat) și un spate gri. În rest, specificațiile sunt aceleași.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi și eu sunt de părere că-și merită banii în plus față de S4 simplu deoarece nu trebuie să-i mai faceți actualizări, ci are totul la zi, iar designul e unul cu totul special. (Detalii vizuale pot fi văzute în clipul postat la final)

Samsung I9515 Galaxy S4 4G Value Edition, smartphone bun

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu un procesor quad core Qualcomm APQ8064 Pro, 2GB memorie RAM și spațiu de 16 giga. Ecranul e unul de 5 inci cu rezoluție Full HD, iar panoul e unul de tip Super AMOLED… ceea ce garantează unghiuri și culori foarte bune.
Pe partea de soft are Android KK, iar asta înseamnă că o să aveți status bar transparent și o mulțime de facilități suplimentare față de 4.2 ori 4.3.
Având suport 4G înseamnă că internetul prin date o să vă meargă mult mai bine… normal că nu la fel de bine ca cel prin wi-fi.

Plusurile achiziționării unui astfel de telefon ar fi că pentru el există folie de protecție, interfața foarte prietenoasă (TouchWiz), ecranul mare și clar și aspectul plăcut.
Din păcate pentru a utiliza diferite operațiuni o să fie nevoie să te folosești de ambele mâini… acum asta depinde și de cât de lungi îți sunt degetele.

Telefonul acesta e unul dintre icoanele celor de la Samsung și de aceea s-au decis să facă un model VE. Alte modele VE mai sunt la S3 Mini, dar cu siguranță nu se poate compara cu acesta din niciun punct de vedere,
Dacă vă interesează cum arată atunci din clipul alăturat se poate vedea mai bine acest lucru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu