≡ Meniu

Samsung LS22E390HS/EN, monitor cu ecran PLS

Unul dintre cele mai noi monitoare marca Samsung e acest Samsung LS22E390HS/EN și se adresează celora în căutarea unui monitor cu diagonală de 21,5 inci și cu rezoluție Full HD. Acest model e unul cu unghiuri de vizibilitate excelente deoarece are panel PLS care e similar IPS, dar dezvoltat de producătorul de față.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în diferite sarcini.
Cum arată acest monitor puteți vedea mai bine din imaginea de alături, iar din clipul Youtube postat la final.

Samsung LS22E390HS/EN, monitor cu ecran PLS

Pe partea de specificații acest model se laudă cu ecranul de 21,5 inci care are rezoluție 1920×1080 pixeli, conectica avansată (are port HDMI și VGA pentru conectarea unui aparat extern) și cu diferitele caracteristici speciale.
La capitolul estetică putem spune despre acest model că e unul care stă formidabil întrucât are suport în formă de T, ramele sunt extrem de subțiri și e dotat cu tehnologia Touch of Color.
E foarte important ca un aparat să consume puțin curent, iar acest model e unul care are un consum de 22W, adică destul de mic. 😉
Montarea aparatului nu e un proces prea complicat deoarece greutatea e una redusă de 3 kilograme.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are un panel de calitate superioară (unghiurile de vizibilitate sunt 178/178 grade), că are un consum de curent redus, disponibilitatea portului HDMI și că i se poate extinde garanția la mai mult.
Contra ar fi că nu are o diagonală mai mare. Un alt dezavantaj ar fi că nu are tuner digital pentru posturi TV la calitate HD, dar nu vă oprește nimeni să vă uitați la TV pe stream.

Deci, dacă vă interesează un monitor care să fie bun la filme și jocuri (nu e special pentru gaming) atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Pentru a vă face o părere despre aspect am pus alături un clip, în acesta fiind prezentat un model de anul trecut, dar cu design aproape identic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu