Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung LS22F350FH, monitor TN FHD cu HDMI

Monitorul LED Samsung LS22F350FH e unul de tip TN deci calitatea imaginii va fi satisfăcătoare și e loc de mai bine, doar că nu puteți avea pretenții mari în acest buget. Acest model e cel mai mic din serie și nici nu aș alege unul inferior, deoarece doar modelele de peste 19 inci au imagine Full HD. Designul e foarte elegant și dacă nu vă place acel stativ pentru masă, vă recomand un kit de montare pentru perete. Acel kit nu e inclus dar nici nu costă foarte mult. Cu acela se poate economisi spațiu pe birou pentru alte periferice sau poate că puneți diverse dosare pe birou.

Multe modele de pe piață sunt ieftine dar nu oferă caracteristici tehnice foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LS22F350FH, monitor TN FHD cu HDMI

Are o diagonală suficient de mare dacă nu aveți un birou foarte mare și poate că nici nu îl țineți la o distanță destul de mare. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune: iluminare LED, imagine 1080p, contrast dinamic mare, timp de răspuns foarte bun, format ecran lat.

Nu vine cu multe tehnologii, dar are cele mai importante pentru a putea lucra mult timp pe el și fără a vă obosi ochii: Flicker-Free și Eye Saver. În pachet nu e inclus cablul HDMI și nici nu sunt monitoare care vin cu el, ci doar cu cel VGA. Deci trebuie să-l cumpărați ulterior pentru că în pachet e inclus cablul de alimentare și un manual.

Poate fi înclinat până la 22 de grade și pivotat până la 178 grade. Bineînțeles, nu are pivot pentru a roti ecranul la 90 de grade. Acea dotare e tipică monitoarelor de tip business dar și la variante puțin mai accesibile.

Plusuri: design ultrasubțire – 10 mm, consum redus de energie unghiuri de vizibilitate bune, preț atractiv, HDMI, Flicker-Free.
Minusuri: nu sunt.

Samsung LS22F350FH e un monitor care poate fi folosit alături de orice desktop, iar funcțiile de înclinare și pivotare vă vor fi de folos. E important ca un monitor să aibă HDMI deoarece tot mai multe desktopuri și gadgeturi vin cu acest tip de conector și acesta oferă doar avansate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu