≡ Meniu

Samsung LS24E390HL/EN, monitor de 24 inci cu stil

Samsung LS24E390HL/EN e un monitor al anului 2015 care se evidențiază prin faptul că are o diagonală de 23,6 inci, rezoluție Full HD și panel de calitate superioară cu unghiuri de vizibilitate 178/178 grade.
Monitorul acesta se adresează persoanelor care vor o soluție bună pentru vizionat de filme ori pentru jocuri. Normal că nu e un monitor pentru jocuri deoarece acelea au un timp de răspuns de 1ms.

Vine a un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de calitate superioară cu un timp de răspuns ok și cu port digital.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model îți recomand poza alăturat, dar și videoclipul postat la final.

Samsung LS24E390HL/EN, monitor de 24 inci cu stil

Aspectiv nu arată rău și se poate vedea că are un picior foarte elegant, lucru caracteristic seriei din care face parte.
Pentru a conecta diferite aparate la el aveți la dispoziție portul jack, VGA și HDMI. Evident că cel mai bun e cel HDMI, dar pentru PC-uri vechi cel mai bun e VGA.
Chiar dacă diagonala e foarte mare (23,6 inci – aproximativ 60 centimetri) acest aparat nu consumă deloc mult curent întrucât consumul de curent e de 21W.
Unghiurile de vizibilitate și culorile sunt foarte bune deoarece are panel PLS. Acest tip de panel e tot IPS, dar dezvoltat de Samsung. Cele menționate anterior sunt avantajele unui astfel de panou, iar dezavantajele sunt faptul că are un timp de răspuns ceva mai mare și că monitoarele cu așa ceva au un preț puțin mai mare.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, fiabilitatea ridicată, că are port digital și analog, unghiurile de vizibilitate ok, consumul de curent mic și diagonala mare.
Contra achiziției ar fi că nu are tuner TV, dar dacă vreți să vă uitați la posturi TV atunci o puteți face folosind streamul, adică de pe Internet.

Deci, dacă te interesează un monitor care să aibă o diagonală mare și care să poată fi utilizat la vizionarea filmelor Blu-ray atunci acesta ar fi cel mai bun.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu