≡ Meniu

Samsung LS24E510CS/EN, monitor ieftin cu imagine curbată

Samsung LS24E510CS/EN e unul dintre puținele monitoare cu imagine curbată care au un preț mai atractiv. Nu e vorba de un model chiar nou motiv pentru care nu are imagine 4K. Aceste monitoare sunt căutate dr mulți poate ar prefera un televizor deoarece e mai mare și are și tuner TV. Cu siguranță, acesta e alternativa mult mai ieftină și chiar mai compactă. Monitoarele 4K sau chiar televizoarele 4K sunt mult mai mari iar prețul e pe măsură. E evident că are imagine curbată și acest aspect oferă o experiență pe măsură în special dacă ecranul e mare.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și variante mai mari iar bugetul e nelimitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LS24E510CS/EN, monitor ieftin cu imagine curbată

Display-ul acestui model e generos iar diagonala reală e de 23.5 inci. Oricum, nu e mare diferență între aceasta și una de 24 de inci, dar unul de 27 de inci e mult mai mare. Caracteristicile sale sunt următoarele: aspect lat, timp de răspuns de 4 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, imagine 1080p, iluminare de 250 cd/mp, contrast dinamic mare și altele. Poate fi pus pe perete dar nu are facilități ca boxe integrate sau tuner TV.

Pe partea de conectori are: VGA, HDMI și port pentru căști. Unele monitoare oferă și DVI, dar HDMI-ul mi se pare mai bun și e prezent la multe gadgeturi. Era mai rău dacă ar fi avut doar DVI deoarece consolele și playerele vin cu alte porturi.

Plusuri: arată foarte bine, port HDMI, timp de răspuns bun, unghiuri de vizibilitate bune (e foarte important ținând cont că e curbat), rezoluție 1080p, intrare pentru căști și etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Poate fi folosit cu un desktop de tip multimedia sau chiar de gaming. Eu l-aș putea include în segmentul multimedia datorită designului și specificațiilor sale. Samsung LS24E510CS/EN e o alegere foarte bună și jos e un clip cu un monitor similar lansat anul trecut. Nu e nevoie anual de modele noi, unele pot concura chiar și mai mulți ani iar prețurile sunt mai atractive așa (ele scad cu trecerea timpului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu