≡ Meniu

Samsung LS24F350FH, monitor FullHD ieftin cu HDMI

Monitorul LED Samsung LS24F350FH e unul dintre cele mai populare soluții de le ora actuală deoarece la acest preț chiar nu are concurență. Cu alte cuvinte, aveți la dispoziție un ecran de 24 de inci cu imagine clară și detaliată – FullHD. E ideal pentru cei care dețin un desktop office/multimedia deoarece are specificații bune. Designul e foarte plăcut și nu are sens să optați pentru un televizor cu funcție monitor deoarece e la fel de slim (datorită tunerului TV).

Acest brand e cunoscut destul de bine pe mai toate segmentele, chiar și la electrocasnice, pentru că oferă produse competitive și fiabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LS24F350FH, monitor FullHD ieftin cu HDMI

Un monitor cu panou PLS și tip de iluminare LED e mai mult decât satisfăcător, dar nu e cea mai performantă alegere de pe piață. Se poate observa la modelele peste 1000 de lei că există funcții și tehnologii mai avansate dar care poate nu vă vor fi de folos. Timpul de răspuns mic face ca acest monitor să fie bun pentru cei pasionați de jocuri, deci se adresează celor care au sau vor avea o consolă pentru jocuri.

Pentru cei care au un birou mic sau pate vreți mai mult spațiu pe el, monitorul poate fi montat pe perete cu un kit de montare VESA 75 cu 75 mm. Acest kit e destul de accesibil și nu văd de ce nu l-ați lua dacă ar arăta mai bine pe perete. Tehnologiile acestui model sunt puține dar foarte importante dacă veți petrece mult timp în fața ecranului: Flicker-Free, Eye Saver, MagicUpscale, MagicBright.

Ținând cont că are două intrări video – HDMI și VGA, eu aș alege că folosesc HDMI-ul, deci ar trebui să luați și acel cablu video pentru că nu e inclus în pachet.

Plusuri: design modern de tip slim, mod pentru jocuri, ideal pentru jocuri/filme, unghiuri de vizibilitate maxime și dotări bune.
Minusuri: nimic.

Cu siguranță, Samsung LS24F350FH reprezintă un pas înainte pentru acest brand deoarece anul trecut nu găseam un așa monitor la un preț așa de bun. Deci nu e nevoie să alegeți un monitor de la un producător mai puțin cunoscut. Prezentarea de jos se adresează celor indeciși și în final cred că veți face o alegere bună :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu