≡ Meniu

Samsung LS27D85KTSN/EN, monitor de ultimă generație

Samsung LS27D85KTSN/EN e un monitor deosebit deoarece ecranul poate fi ajustat după bunul plac. Cu alte cuvinte, puteți roti, înclina sau chiar coborî acel ecran. Pivotul nu e prezent pe orice monitor și de aceea și prețul e ceva mai mare. Personal, mi se pare cea mai bună alegerea deoarece imaginea e mare, iar calitatea e chiar Quad HD. Un DisplayPort ar fi fost indicat dar nu toate desktopurile au acea ieșire (depinde de placa video dedicată). Dacă imaginea ar fi fost 4K, acel port era obligatoriu dar până să apară mai mult conținut corespunzător, puteți să optați pentru aceste monitoare.

Poate că pare prea scump dar cu toate acele dotări, prețul nu poate fi același. Un model FullHD clasic are un preț chiar de 2 ori mai mic . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LS27D85KTSN/EN, monitor de ultimă generație

Display-ul său nu e chiar cât cel al unui televizor dar e suficient de mare pentru un dormitor sau pentru a lucra pe el. Până la urmă alegerea unui monitor bun se face în funcție de distanța de la care doriți să-l folosiți dar și în funcție de buget. are un timp de răspuns bun, contrast mare, unghiuri de vizibilitate largi și alte caracteristici bune. Poate fi pus pe perete dar astfel nu veți mai beneficia de acele caracteristici speicale oferită de stativ.

Nu are boxe integrate sau tuner TV dar nici nu cred că le-ați fi folosit. Oricum, e un monitor din segmentul superior iar o calitate audio superioară e oferită de un sistem audio 2.1 sau chiar mai bun. Are multe porturi dar cele mai numeroase sunt USBurile, adică puteți conecta diverse periferice la el fără să mai cautați un port liber la desktop.

Caracteristicile speciale sunt: tehnologiile speciale oferite de Samsung (MagicAngle, Magic Upscale, MagicBright3), PIP 2.0, PBP, 1 x USB 3.0 PowerShare (se poate încărca un telefon) și senzorul de lumină eco.

Plusuri: are pivot, calitate superioară, arată bine, multe porturi video, PIP, USB 3.0, senzor special și altele.
Minusuri: prețul ușor piperat.

Samsung LS27D85KTSN/EN nu e foarte scump ținând cont de cât costă un monitor 4K, dar cu trecerea timpului se vor mai ieftini.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu