≡ Meniu

Samsung LS32D85KTSN, monitor 31.5″

Pentru cei interesați de un monitor premium WQHD recomand modelul Samsung LS32D85KTSN întrucât e unul de 31,5 inci cu o rezoluție 2560×1440 pixeli. Datorită caracteristicilor sale (mai jos o să scriu mai multe despre ele) acest periferic e bun la jocuri, dar și proiectare CAD. Să nu mă înțelegeți greșit deoarece nu e un monitor de jocuri, ci poate fi utilizat și la așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un monitor cu panou IPS care nu doar arată bine ci care are și un timp de răspuns destul de mic.

Samsung LS32D85KTSN, monitor 31.5″

Vine cu o diagonală de 31,5 inci, iar rezoluția e de 2560×1440. Panelul e unul de cea mai bună calitate întrucât are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, lucru foarte util în cazul în care o să vreți să vedeți filme.
Pentru cei interesați să vadă un film de calitate recomand utilizarea portului DisplayPort deoarece acesta e mai performant în comparație cu HDMI-ul.
Fiind un model cu un ecran foarte mare cred că sunteți preocupați cu consumul de curent și dacă acesta poate să fie montat pe un perete. Consumul e unul mic de 60W, iar montarea se poate face întrucât are Vesa 100×100.

Avantajele achiziționării unui periferic ca acesta ar fi sumedenia de porturi, că are un ecran foarte mare și că nu are o greutate mare. Timpul de răspuns nu e nici el mare deoarece e de 5 milisecunde, dar putea fi mai bun.
Dezavantaje sunt deoarece nu are rezoluție 4K și nici tuner TV. Acest tuner te-ar fi ajutat să-l folosești pe post de TV, dar te poți conecta la un stream pe net și astfel să vezi filme.

De final pot recomanda acest monitor celora care vor ceva de excepție care să arate bine și să afișeze niște imagini de calitate superioară.
Cred că programatorii vor fi încântați de un astfel de monitor deoarece pe ul o să poți lucra cu multe ferestre.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum arată. Puteți vedea că e un monitor profesional de excepție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu