≡ Meniu

Samsung LT22D390EW/EN, TV cu funcție monitor

Monitorul LED Samsung 21.5 inci de față, adică Samsung LT22D390EW/EN se adresează în principal celora care vor un aparat 2 în 1 care să poată fi utilizat precum un monitor, dar și ca un televizor.
Diagonala e una de 21,5 inci, iar rezoluția e una de 1920×1080 pixeli. Aceste lucruri ajutându-te foarte mult în cazul în care dorești să vezi filme Blu-ray. Pentru cei care vor să urmărească transmisii HD trebuie știut că acest televizor e unul care are tuner digital dublu incorporat (adică DVB C și DVB T).

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani noi primind un aparat cu multiple porturi și cu unghiuri de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade (caracteristice unui monitor IPS).
Din imaginea alăturată poți vedea că e un aparat cu un design unic care se deosebește clar față de monitoarele anilor trecuți.

Samsung LT22D390EW/EN, TV cu funcție monitor

Ecranul e unul de 21,5 inci (54 centimetri), iar panelul e unul de o calitate foarte bună deoarece vorbim despre unul cu unghiuri de vizibilitate de 178/178 grade. Rezoluția e și ea un aspect care trebuie luat în considerare atunci când ne interesează un astfel de periferic, iar în cazul acestui model vorbim de o rezoluție optimă vizionării filmelor 1080p (adică 1920×1080 pixeli).
Porturile sunt multe la număr, iar eu aș menționa cele mai importante cum ar fi: HDMI și D-Sub (VGA). Normal că are și intrare pentru antenă.

Lucrurile pe care o să le apreciezi la acest model sunt aspectul (exterior, dar și al imaginii), costul nu prea mare de achiziție și că are un consum mic de curent.
Sunt și lucruri care nu le apreciez, mai exact că nu are USB și player integrat, dar s-ar putea să existe și variante derivate cu această opțiune.

Deci, dacă vrei să faci economie de spațiu la tine în cameră atunci un astfel de aparat electronic ți-ar fi foarte bun. Produsele Samsung sunt foarte bune, și acest model nu face excepție deoarece vorbim despre unul de top cu un incredibil raport între preț și calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu