≡ Meniu

Samsung LT22E390EW, monitor 55 cm

Samsung LT22E390EW e un televizor de 22 inci cu rezoluție Full HD și tuner digital care poate fi folosit chiar și pe post de monitor. Vine cu player multimedia care te va ajuta să vizionezi fișiere media de pe stick-uri USB ori harduri externe.
Eu zic că e bun atât pentru cei care au nevoie de un televizor de pus într-o cameră mică, dar și pentru o cameră medie. Iar, faptul că-i un aparat 2 în 1 ne ajută foarte mult la a economisi spațiu interior.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se descurcă formidabil indiferent de situație.
Vizual se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Din aceasta poți vedea și că designul e unul unic (nu poate fi confundat cu alte televizoare).

Samsung LT22E390EW, monitor 55 cm

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 55 centimetri (transformare aproximativă din 22 inci), că are un panel de foarte bună calitate și că are rezoluție 1920×1080 pixeli care-i numai bună pentru filme Blu-ray.
Pentru conectarea unui PC se poate folosi portul D-Sub ori cel HDMI, iar în acest fel îl puteți utiliza pe post de monitor. 😉
Evident că are integrate difuzoare de o calitate bună, dar pentru un sunet mai calitativ ar fi recomandat un sistem audio dedicat.
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD există disponibil tunerul digital dublu.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție ok, că are funcție monitor, disponibilitatea mai multor porturi, că are tuner digital și unghiurile de vizibilitate ok (178/178 grade care sunt caracteristice unui model cu panel IPS).
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Probabil că ar fi fost interesant să aibă și soft Android, dar e bine și așa deoarece până la urmă e televizor și nu tabletă.

Deci, dacă te interesează un televizor de dimensiune medie care să arate bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea. Evident că există și alte modele care pot concura cu acesta, însă modelul acesta e în topul preferințelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu