Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Lt24d390ew/en, monitor/TV elegant de 23 de inci

Samsung Lt24d390ew/en e o alegere inteligentă în special dacă vreți un monitor/TV LED diferit ca design și dotări. Prețul său mi se pare ok cât timp poate fi folosit ca televizor, deoarece are un tuner TV digital incorporat. Acesta aduce după sine niște funcții suplimentare. Nu pre vă recomand un televizor clasic deoarece designul e mai mare, imaginea nu e 1080p, nu are MHL sau mai știu eu ce funcții interesante. Cu MHL puteți conecta un smartphone compatibil și să vizionați conținutul media de pe smartphone. Aceasta se face doar cu un cablu de date USB și telefonul e încărcat în același timp.

Poate fi perfect pentru cei care vor o imagine aproape perfectă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Nu e cel mai bun monitor de pe piață, deoarece există unele care au chiar și imagine Retina (Ultra HD).

Samsung Lt24d390ew/en, monitor/TV elegant de 23 de inci

E un LED interesant și care nu oferă funcții Smart, dar nu ar fi exclus ca de anul viitor ori chiar și anul acesta, să le vedem pe unele modele. Cu siguranță nu vor fi la fel de accesibile și nici nu vor fi multe deoarece acesta e și monitor, deci poate fi conectat la un PC, laptop, consolă etc.

Pe partea de sunet, impresionează cu acele tehnologii audio și cu difuzoarele de 5 W fiecare. Pe partea de imagine are: o imagine de 60 cm, rezoluție Full HD, timp de răspuns de 5 ms, aspect 16 pe 9, contrast bun și unghiuri de vizibilitate aproape maxime – 178 grade.

Are porturile uzuale, tuner TV performant, consum redus de energie și câteva caracteristici speciale. Mă refer la: modul sport, MHL,
ConnectShare USB 2.0, teletext, EPG și Anynet+. Pentru a putea vedea filme, de exemplu, prin USB e nevoie de un stick USB sau de un hard disk extern dar nu e cazul deoarece e monitor și puteți reda filme de pe PC.

Plusuri și minusuri

Plusuri: arată foarte bine, are redare USB, MHL, Anynet+, EPG, consumă puțin, HDMI și altele. Nici prețul nu trebuie neglijat la acest TV cu funcție monitor.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Samsung Lt24d390ew/en arată mult diferit față de alte modele, motiv pentru care am pus un clip cu un model similar. Există variante chiar și mai mari, fiecare are un preț diferit deoarece diagonala afectează oarecum prețul,dar nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu