≡ Meniu

Samsung LT24D391EW, televizor alb cu PIP

Samsung LT24D391EW e un televizor care poate fi folosit ca și monitor deoarece are caracteristici tehnice foarte bune și dimensiunile sunt reduse. Deci, nu va ocupa mult spațiu pe birou și când doriți se poate viziona un film. Un televizor mai mare ocupă mult mai mult spațiu și biroul vostru o să pară mic. De aceea, există kituri de montare pentru perete și prețurile mi se par destul de mici (depinde de care doriți). Acesta nu necesită montat pe perete deoarece diagonala e de 56 cm sau 24 de inci.

Alternativele sunt multe deoarece mai există și monitoarele cu tunere TV, dar mie mi se pare că e același lucru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LT24D391EW, televizor alb cu PIP

E un LED lansat anul acesta și nu prezintă funcții Smart deoarece poate fi folosit ca un monitor. Pe partea de sunet are: difuzoare de 5 W fiecare, DTS, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: iluminare de 250 cd/mp, aspect lat, unghiuri de vizibilitate mari, imagine de 1920 cu 1080 pixeli și altele.

Conectorii acestui televizor sunt următorii: D-Sub (VGA), 2 HDMIuri, Scart, USB 2.0 și altele. Oricum primele porturi enumerate sunt cele mai importante și puteți conecta mai multe la acest monitor. Caracteristicile speciale sunt multe: mod fotbal, MHL, ConnectShare (prin portul USB 2.0), EPG, Teletext, Anynet+ și suportă subtitrări. Funcția MHL poate fi utilă doar dacă și telefonul o are. Mai precis, înlocuiește cablul HDMI cu cel USB iar încărcarea are loc chiar și când redați un fișier media. Acesta sunt funcții destul de des întâlnite la un televizor nou și pot fi mai multe la seriile mai scumpe.

Plusuri: arată foarte bine, redare media prin USB cu posibilitatea redării unei subtitrări (dacă e vorba de un film), funcțiile PIP, MHL și porturile sale.
Minusuri: nu sunt.

Samsung LT24D391EW e un model destul de reușit ținând cont de raportul dotări/preț. Din păcate, nu există și alte variante din această serie (cu diagonală mai mare/mică). Prezentarea de mai jos e cu o variantă destul de apropiată dar care nu e așa de nouă (diferențele de specificații și design sunt nesesizabile) și e pe altă culoare – negru.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu