≡ Meniu

Samsung LT24E310EW, televizor mic cu ecran superb

Televizorul Samsung LT24E310EW e una dintre cele mai accesibile variante deoarece are un ecran modest și nu oferă funcții Smart. Pentru ca un televizor să devină Smart trebuie să fie performant și ecranul să fie destul de mare pentru a putea alege din funcțiile disponibile. Televizoarele mici pot fi puse oriunde, mai puțin în camerele mari deoarece imaginea trebuie să fie pe măsură pentru a vă bucura de calitatea conținutului redat. Dacă aveți o cameră mare (o sufragerie), televizorul trebuie să fie de cel puțin 102 cm pentru a avea și o rezoluție FullHD.

Am pus poza de jos să vedeți cum arată și nu veți găsi prezentări video cu acesta, ci doar cu serii mult mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LT24E310EW, televizor mic cu ecran superb

Puterea sistemului audio e conformă deoarece pentru un model de 59 cm, o ieșire audio de 10W e de ajuns. În plus, televizorul oferă tehnologii care îmbunătățesc calitatea și nu orice model le oferă. Sunt foarte multe modele disponibile doar că nu orice brand mai oferă multe astfel de variante și pentru un buget foarte limitat. Fiind un model mic, poate fi suficient de bun pentru a fi folosit ca monitor dar să nu aveți pretenții prea mari. Poate că veți observa monitoare ieftine cu specificații bune, însă acelea nu au tuner TV incorporat. Deci există avantaje și dezavantaje în ambele cazuri.

Poate fi montat pe un perete  dacă nu aveți mult spațiu în dormitor sau nu aveți o comodă pentru el. Caracteristicile speciale sunt puține dar interesante: teletext, oprire automată, ConnectShare și Picture and Picture. Porturile acestui televizor sunt satisfăcătoare pentru că sunt diversificate și numeroase.

Plusuri: redare media USB, claritatea video și audio, preț bun, poate fi folosit ca un monitor etc.
Minusuri: nu sunt.

Samsung LT24E310EW e una dintre cele mai bune alegeri care le puteți face deoarece e vorba de un brand care oferă doar soluții bune, cărora nu ai ce să le reproșezi. Chiar dacă nu e cel mai mai ieftin televizor de 24 inci, pot spune că e unul dintre cele mai bune în acest segment.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu