≡ Meniu

Samsung LT24E390EW, televizor 59 cm

LT24E390EW/EN de la Samsung e un televizor cu funcție monitor care a apărut în 2015 și care se evidențiază cu ecranul de 59 centimetri, posibilitatea de a fi montat pe perete, playerul integrat destul de avansat și tunerul digital dublu. Nu e de neglijat nici faptul că are multe porturi printre care aș aminti HDMI (două la număr) și un USB.
Acesta e televizorul perfect pentru o cameră medie ca mărime și pentru cei care vor un televizor simplu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Vizual arată unic, fiind total diferit de restul televizoarelor de la Samsung. Din imaginea de mai jos poți vedea mai bine cum arată acest Samsung LT24E390EW.

Samsung LT24E390EW, televizor 59 cm

Chiar dacă e un televizor non smart, puteți să-l faceți smart cu ajutorul unui player de aici, iar playerul integrat e unul destul de avansat în sensul că poate reda multe tipuri de fișiere audio-video.
Ecranul e unul de 24 inci (în centimetri vine aproximativ 59) cu o rezoluție 1920×1080 pixeli și un panel IPS (motiv pentru care are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade).
Tunerul integrat e unul digital cu suport pentru cablu și televiziune terestră. Acest lucru favorizează vizionarea de posturi TV la calitate HD.
Sunetul e unul ok deoarece e vorba despre o ieșire de sunet de 2x5W. Astfel, filmele se vor auzi destul de bine, însă pentru o senzație și mai bună poți investi într-un sistem dedicat de genul acestora.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are player avansat, că vine cu două HDMI-uri, fiabilitatea crescută, că oferă o imagine superioară ca și calitate și extensibilitatea.
Contra ar fi că nu are un soft smart, dar asta nu e o problemă prea mare.

Deci, dacă te interesează un televizor care să poată fi utilizat ca monitor și care să nu ocupe prea mult spațiu atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport Vesa 75×75 de aici, iar în acest fel o să economisești și mai mult spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu