≡ Meniu

Samsung LT28E310EW, televizor cu funcție monitor

Samsung LT28E310EW/EN e un televizor al anului 2015 care poate fi folosit pe post de monitor și care are o rezoluție 1920×1080 pixeli. Imaginea e una de calitate nu neaparat datorită faptului că are rezoluție mare, ci și faptului că unghiurile de vizibilitate sunt 178/178 grade… caracteristic panourile IPS.
Acest televizor se adresează celora care vor un un aparat cu o diagonală nu prea mare (68 cm) care să poată fi utiliza pentru multiple lucruri.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a vedea un film Blu-ray ori o emisiune la calitate HD.
În cazul în care doriți să vedeți cum arată vă recomand să vă uitați la imaginea de alături. Din aceasta se poate vedea că televizorul e unul care arată precum restul modelelor anului 2015.

Samsung LT28E310EW, televizor cu funcție monitor

Pe partea de specificații se evidențiază cu ecranul de 28 inci care are rezoluție Full HD și panou IPS. Sunetul e unul ok, dar nu poate concura cu un sistem audio dedicat. Chiar dacă ecranul are o dimensiune medie trebuie știut că poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport TV Vesa 100×100 de aici.
Pe partea de soft se poate spune că e un TV non smart, dar are un un player avansat cu funcția Connect Share Movie care presupune că poate reda o mulțime de tipuri de fișiere video.

Pro achiziția acestui model ar fi costul de achiziție mic, că vine de la un brand ok, că are două porturi HDMI și că e ușor de folosit. Garanția e una standard de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult cu ajutorul serviciului garanția plus.
Contra ar fi că nu are soft avansat, dar acest lucru poate fi compensat prin achiziția unui player avansat de aici.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine și să afișeze cea mai bună imagine posibilă atunci îți recomand acest model. Evident că există și modele mai ieftine precum LT24E390EW, dar prețul mic e datorat ecranului mai mic de 24 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu