≡ Meniu

Samsung LU28E590DS, monitor 4K cu timp de răspuns de 1ms

Samsung LU28E590DS nu se poate compara cu orice monitor și e evident din designul său. Nu e un model special conceput pentru gaming dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți pentru jocuri. Un astfel de monitor nu se adresează oricui deoarece nu are un preț foarte atractiv. E nevoie de un buget mare pentru el iar dacă e nevoie de un desktop profesional, le puteți lua chiar și în rate. Această serie oferă doar monitoare mari și nici nu văd de ce ați vrea un model 4K cu diagonală mică, deoarece nu se văd detaliile.

Alternativele sunt monitoarele mai mici ori mai ieftine. Sincer nu știu ce ar pute oferi în plus un monitor mai scump decât acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung LU28E590DS, monitor 4K cu timp de răspuns de 1ms

Imaginea oferită e una splendidă și nici nu putea fi altfel cu o diagonală de 28 de inci, panou TN, 1 ms, unghiuri de vizibilitate largi și iluminare de 370 cd/mp. Poate fi montat pe perete cu un kit de montare de tip VESA 75 cu 75 mm. Porturile sale sunt: 2 HDMI, DisplayPort și ieșire pentru căști. Ieșirea DisplayPort nu limitează imaginea ca și cea HDMI. E nevoie de un port video așa bun deoarece rezoluția ecranului e mare (HDMI-ul limitează calitatea la 1080p). Singura caracteristică specială e contrastul de tip Mega DCR, adică nu e nevoie să măriți prea mul luminozitatea pentru a observa anumite.

Dacă ați mai avut monitoare mari, veți observa diferențe foarte ușor și nu veți regreta alegerea făcută. Poate fi folosit ca televizor dar numai dacă aveți un tuner TV (oricum posturile TV sunt la calitate video maximă HD, depinde de abonamentul ales).

Plusuri: imagine 4K, timp de răspuns excelent, multe porturi video, poate fi pus pe perete și arată decent.
Minusuri: nu e ieftin.

Samsung LU28E590DS are un preț cam piperat dar trebuie să înțelegeți că imaginea e foarte detaliată (ca și cum ați pune patru imagini FullHD). Deci e ca și cum ați pune patru monitoare dar experiența e mai bună dacă diagonala e pe măsură. Poate fi folosit pentru redare media, gaming, aplicații sau chiar editare/proiectare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu