≡ Meniu

Samsung N910 Galaxy Note 4 32GB, telefon 5.7 inci

Unul dintre cele mai noi și cele mai tari telefoane ale momentului e Samsung N910 Galaxy Note 4 32GB. Multă lume care vrea ceva cu un ecran mare se orientează înspre așa ceva deoarece gadgetul are un ecran de 5,7 inci (circa 14,5 centimetri). Se adresează cuiva care are nevoie de o soluție cu ecran mare, baterie care să țină mult și cu specificații excelente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. În acest moment e la reducere și eu zic să profiți de ofertă. Procesorul din dotare e unul octa core, iar memoria RAM e de 3GB. Mai mult, ecranul are rezoluție 2560 x 1440, lucru care înseamnă că pozele se vor vedea foarte clar pe el.

Samsung N910 Galaxy Note 4 32GB, telefon 5.7 inci

Pe partea de specificații se poate lăuda cu procesorul care are 8 nuclee (Cortex A53 Quad Core și Cortex A57 Quad Core), cei 3 giga de RAM și spațiul de stocare de 32 giga (dacă nu o să vă ajungă atunci puteți atașa carduri MicroSD de maxim 64 de giga). E nevoie de mai mult spațiu deoarece camera e de 16 MP, iar asta înseamnă că fișierele vor ieși mai mari. Dacă tot am zis de camera foto, trebuie să spun că are și o cameră foto secundară de 3,7 MP care te va ajuta să vorbești cu prietenii pe Skype.
Ca sistem de operare are Android 4.4, dar bănuiesc că într-un viitor apropiat o să fie disponibil 5.0 sau ceva de genul.

Plusurile modelului acesta ar fi că are procesor rapid, mulți RAMi (asta înseamnă că poți deschide mai multe aplicații, iar tableta nu va sacada), ecranul mare și clar, dar și că e un dispozitiv fiabil.
Pe partea de minusuri aș menționa lipsa Android 5 și că nu e Dual SIM.

De final pot spune că acest dispozitiv se va dovedi foarte util celora care vor un telefon mare care să poată înlocui cu succes o tabletă. Știu că poate sunteți deranjați de lipsa unui sistem mai nou, însă Samsung lucrează la Iconic UX care se pare că va fi viitorul TouchWiz.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrei Boss

    Telefonul e gigant. Eu zic ca se adreseaza mai mult femeilor pentru ca nu poti sa-l cari decat in geanta. Am avut tentative sa-l duc in buzunarul de la pantaloni dar nu a functionat.

Lasă un comentariu