≡ Meniu

Samsung NA64H3000AK/EO, plită Cooktop de 8kW

Plita incorporabilă Samsung NA64H3000AK/EO poate concura cu orice altă plită din acest buget deoarece e accesibilă și elegantă. Nu sunt multe plite care au finisaj pe sticlă și butoane argintii (e o combinație plăcută). Forma grătarului vă permite să mutați tigaia fără să o mai ridicați (vedeți poza de mai jos). Dacă nu frigeți nimic pe plită și vă doriți o altfel de alimentare, atunci optați pentru o plită electrică. Recomand doar plite noi deoarece sunt mai bine construite și arată mai bine.

Aveți nevoie de un buget mai mare deoarece e necesar un cuptor sau o hotă pentru aceasta. Dacă nu dispuneți de suficienți bani, alegeți o modalitate de finanțare diferită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung NA64H3000AK/EO, plită Cooktop de 8kW

Această plită arată excelent pe un blat alb (iasă mai bine în evidență), dar nu-i o regulă. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite, dar și puterea lor e diferită (direct proporțională cu dimensiunea arzătorului). Fiecare arzător are siguranță pentru a întrerupe alimentarea atunci când se stinge flacăra. Are două grătare (stânga și dreapta) realizate din fontă, material care îi oferă un plus de fiabilitate (e mai durabil decât cele din oțel). Dimensiunile plitei sale sunt standard dar pentru instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei.

Pentru cuptor trebuie să faceți un corp special ori să comandați un mobilier de bucătărie corespunzător, însă plita poate fi pusă cam oriunde. E necesară o sursă de curent, adică o priză sau un flexibil pentru ca ulterior să puneți o priză aplicată pe interior (pentru aprinderea electrică). Fiecare că e pe gaz sau electrică, plita are aprindere integrată care poate fi la o mână (apăsați și rotiți butonul corespunzător).

Plusuri: grătar interesant, design plăcut, randament ridicat, fiabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Samsung NA64H3000AK/EO poate fi achiziționată alături de un cuptor incorporabil pe negru sau inox (majoritatea sunt pe această combinație de culori). Cuptorul poate fi de la alt brand dacă nu găsiți unul potrivit pentru această plită. Majoritatea au alimentare doar electrică și ventilator care distribuie mai bine căldura de la interior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu