≡ Meniu

Samsung NA64H3040BS/OL, model Gas Cooktop din inox

Samsung NA64H3040BS/OL e o plită incorporabilă cu patru arzătoare alimentate pe gaz și cu arzător wok. Datorită prezenței acestui arzător și a materialelor de calitate din care e făcut aparatul per ansamblu pot spune că aparatul se adresează atât localurilor cât și celora care vor o soluție pentru acasă. Poate fi utilizată cu ușurință de oricine întrucât are aprindere electrică, iar butoanele sunt unele poziționate frontal.

Modelul de plită NA64H3040BS/OL de la Samsung e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium ca aspect și funcționalitate. Alături puteți vedea o imagine cu acest model, iar din aceasta se poate observa că arată extrem de bine.

Samsung NA64H3040BS/OL, model Gas Cooktop din inox

Pe partea de caracteristici acest model e unul care are 4 arzătoare alimentate pe gaz și care pot fi aprinse în mod electric, aprinderea fiind integrată în butoane pentru comoditatea dvs.
Întrucât are o culoare neutră putem spune că se va integra excelent în bucătăria dumneavoastră, indiferent de ce culoare e mobilierul.
Arzătoarele au o putere totală de 10,1 kW, și cel mare are 3,3 kW. Să nu confundați arzătorul mare cu cel WoK deoarece acesta din urmă are o putere de 4 kW. Puterea totală e cea mai mare din clasa sa, lucru care trebuie datorat arzătorului tip wok. În acest fel aveți la dispoziție o căldură foarte mare pentru a găti rapid.
Grătarul de pe plită e unul mai special întrucât glisează așa încât să nu trebuiască să ridicați vasele.
Multe plite sunt făcute din sticlă și doar culoarea e inox, dar în cazul modelului acesta materialul din care-i făcut e inox, precum și culoarea. Grătarele sunt fabricate din fontă și sunt unele glisante pentru o manipulare mai ușoară a vaselor.

Pentru achiziția acestui model Gas Cooktop ar fi mai muulte lucruri cum ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, materialele de calitate din care e făcut, disponibilitatea arzătorului wok și fiabilitatea crescută.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să vină cu facilități care să-l facă mai ușor de utilizat atunci când trebuie să gătiți atunci vă recomand modelul acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu