≡ Meniu

Samsung NV70K2340RB/OL, cuptor incorporabil cu funcție de curățare catalitică

Cuptorul incorporabil Samsung NV70K2340RB/OL e unul destul de mare și vine cu multe dotări interesante: timer digital, geam cu 3 straturi, multe moduri de gătit, ghidaje pentru tăvi. Nu aș putea spune că e cel mai dotat model de pe piață, dar poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. În plus față de multe alte cuptoare, acesta are funcție de curățare catalitică, însă e utilă doar dacă gătiți des și vreți să curățați mai ușor interiorul său. Alte cuptoare mai performante vin chiar și cu funcție de curățare pirolitică, iar cele accesibile doar cu autocurățare cu abur.

nu există un pachet promo iar dacă nu vă interesează modulul, alternativele sunt multe doar că trebuie să optați pentru acele recomandări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung NV70K2340RB/OL, cuptor incorporabil cu funcție de curățare catalitică

Alimentarea cuptorului e electrică trebuie să aveți o priză dublă (pentru cuptor și plită) în aprindere deoarece cablul nu e foarte lung. Volumul acestui cuptor e de 70 litri și cam toate cuptoarele de pe piață au același volum sau e cu 2-3 litri mai mic sau mai mare (în funcție de dotări și construcție). Indiferent de volumul interior, dimensiunile paratului sunt aceleași – o lățime și o înălțime de 60 cm.

Nu trebuie neglijate nici specificațiile tehnice principale: clasă energetică A, control mecanic, afișaj LED, ventilator, geam de protecție cu 3 straturi.

La capitolele funcții și programe are următoarele: autocurățare catalitică, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, grill (convecție aer, suprafață mare și suprafață mică), încălzire inferioară, încălzire superioară, blocare acces copii (blocare butoane) și ceas (e o funcție ceva mai specială). Toate acestea fac ca acest model să devină mai funcțional, iar cuptoarele pe gaz nu oferă nici măcar jumătate din acele funcții/programe.

Plusuri: multe funcții și moduri de coacere, arată destul de bine, volum interior generos, ghidajele ușurează scoaterea tăvilor etc.
Minusuri: nu sunt.

Samsung NV70K2340RB/OL arată destul de bine și se potrivește alături de o plită electrică pentru că e negră, dar există și excepții. Prezentarea de jos e utilă pentru cei care nu sunt siguri în ceea ce privește alegerea finală și chiar dacă nu e vorba de modelul pe negru (sunt aceleași caracteristici tehnice).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu